Çok ilginç bir sorun (bi bakın)!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Çok ilginç bir sorun (bi bakın)!
bugün telefonu kurcalarken bi an için bi ses duydum (çok sessiz bir ortamdaydim) dikkatlice dinleyince o sesin telefondan geldiğini anladım, sanki bi elektrik devresinde kısa devre olmadan önce cızırtılar olur ya onun gibi bir ses, teller birbirine değince çıkan kısa devre sesine benzer bir ses N8 in kasasının içinden geliyordu, korkudan telefonu kapatacaktım ki bir süre sonra o ses kayboldu ara ara kulağımı veriyorum telefona o sesi yeniden duyabilmek için, acaba telefonda bi sorun mu var garantiye mi götürsem, işlemci sesi olabilir mi o ses, bilgisayarlarda bazen öyle olur ya çok yüklenince makineye ses gelir kasadan, böyle bi sorunla karşılaşan varmı...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
içerde tadilat var galiba! Şaka bir yana benım tel n8 değil ama öyle bir sesler duymadım.arada sırada oluyorsa servise baktır diyecem ama görunur bir sorun olmadığı için ne derler bilemiyorum.

akinorta

Üye
garantisi varsa ver servise baksınlar. Gerçekten de ilginç bir sorun bilgisayardan falan gelirde böyle mikroçipli aygıtlardan ses duymak garip bir durum.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
yok ilk defa duydum o sesleri daha önce de belki geliyordu ama sessiz bi ortam olmadığı için belki de duymamışımdır, servislik bi durum yok şimdilik ara ara dikkat ederim, sesler gelmeye devam ederse servise sorarım durumu artık..

slant1111

slant1111

Üye
İlginç..servis e vermeni öneriyorum

hizan

hizan

Üye
evet servise ver bir an önce.

candost38tr

candost38tr

Üye
o an ıcın telefon ınternete baglıYsa onun sesıdır sessız bır ortamda ınternete baglıysa kulagınıza yaklastirın duyarsınız

savas_yal

savas_yal

Üye
servislik bencede

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
o an ıcın telefon ınternete baglıYsa onun sesıdır sessız bır ortamda ınternete baglıysa kulagınıza yaklastirın duyarsınız

evet o an internetteydim ama ne alaka niye internetteyken telefonun içinden cızırtı ses gelirki...

esatgelmedi

Üye
kameradan da ses gelir autofokus çalışırken ya da kamera açıp kapatırken. seninkinin bu olduğunu sanmıyorum ama yine de söyleyeyim dedim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sıkıntı yapma dostum bnm e71'de de vardı çok sessiz bi ortamda oluyor bazen sorun çıkacağını sanmıyorum:)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
kameradn değildi özellikle dikkat ettim ona da, benim de bahsettiğim ses aynı autofocus çalışırken çıkan sese benziyor ama kasanın içinden geliyordu, kasanın alt orta kısım civarlarındn geliyordu...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet o an internetteydim ama ne alaka niye internetteyken telefonun içinden cızırtı ses gelirki...

telefonun dalgalardan etkilenir malum gsm sinyalleri kuvvetli ses ahizeden veya dış hapörlor u etkileyebilir manyetik olay

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çalışan herşey ses çıkartır internete baglıysan ondan olabilir telefonun modemi yapar veya batarya hızlı boşalma yaşarsa ısınır ve ses yapar

sublieutenant

sublieutenant

Üye
telefonda gps var, bluetooth var, gsm var gprs var.
donanımda 3 hoparlör ve 1 mikrofon var.
symbian telefonlarda yanıt vermeyen hata yapan uygulama diye birşey var..
Böyle servislik yorumlar komiğime gidiyor sayın symbiancı arkadaşlar :oke:
ben sadece küçük işyeri işletme sesi değil ne acayip sesler duydum zamanında sistemle uğraşırken :D

telefonda ki nokia uygulamalarından korkunç bir yazılım görmedim ben!
birde telefona yazılım yüklerken uygulamaya güvenilmiyor diye bir uyarı çıkar bu nokianın en alaycı yazısıdır bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...