Çok ikilimde kaldım napmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klongs

Üye
oyunlarda işe yarıyor

Konu Sahibi
sen bence telefonu boşver bisiklet baya tutku sende bisiklet al.

doğruda onu aldıktan sonra aklım lumiada kalıcak. Hemde fena kalıcak. Şöyle düşünüyorum.
Bu yaz tatilinde ygsye çalışacam zaten . Sonra üniversite var zaten. Bisiklet alırsam sadece yazın kullanıcam oda çok değil zaten. Ama ne yapsam çok ikilemdeyim....

dostum sen en iyisi bisiklet al kafaya koymuşsun zaten
telefonunda zaten iyi bir telefon

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gyroscope xboxlive oyunları ve ilerde gelebilecek kinect oyunlar için

Tepkiler: HacKLess
arkadaşlarımda öyle diyo nedense. Bisiklet başka bişey. Bisikletin zevkini herkes alamaz. Motorla o akrboasik hareketler yapılırmı ?

Valla motor çok tehlikeli kardeşim. Helede akrobasik hareket için eceline susamış olmalısın. En iyisi boşver telefonu şu dediğin bianchi yi al

Tepkiler: HacKLess
    Konu Sahibi
gyroscope xboxlive oyunları ve ilerde gelebilecek kinect oyunlar için

işte sorun burda. Lanet olsunki o xbox live oyunları aşşşşşırı aşşırı güzel. Orda takıldım zaten ... bide kaç senedir nokia windowsla anlaşsa diodum hayallerim gerçek oldu.....

Bende greyder marka aldım 120 tl ye amortisörlü hala sağlam kaldırım falan uçuyorum gayet güzel yani iyi ki bianchi ye o kadar para vermedim

Konu Sahibi
Bende greyder marka aldım 120 tl ye amortisörlü hala sağlam kaldırım falan uçuyorum gayet güzel yani iyi ki bianchi ye o kadar para vermedim

ben 350 tlye bianchi aldım 2 sene sonra finish. Ben biraz sert kullanıyorum. Ama kararsızım. 750 tl versemmi vermesemmi ?

Polymath

Üye
500 tl filan ver bianchi ye yeter. Ayrica wp degil iphone oneririm. =) okadar parayi gozden cıkariyorsan iphonee=)

Konu Sahibi
500 tl filan ver bianchi ye yeter. Ayrica wp degil iphone oneririm. =) okadar parayi gozden cıkariyorsan iphonee=)

hayatta almam iphone. Hem şuan dünyanın en güzel telefonu lumia. Tartışmasız.

---------- Eklendi @ 23:17:45 ---------- Yazıldı @ 23:15:39 ----------

önerileri bekliyorum. ona göre karar verceğim. ii akşamlar ....

Polymath

Üye
Daha kullanmadan nasıl dünyanın en iyi telefonu diyebiliyorsunuz anlamiyorum. =

erdgnblt

Üye
Bende bisiklete 4 yaşımdan beri biniyorum ama lumia 900 bambaşka bişey. Hiç çalışmazdım 1 hafta içinde işe girip Lumia S alcam. Yaz boyunca çalışcam

SheFy

Üye
Daha kullanmadan nasıl dünyanın en iyi telefonu diyebiliyorsunuz anlamiyorum. =

bir şeye kullanmadan karar verilemez mi.iphone kullanmayan kişiler iphonun en iyi telefon olduğunu söylüyorlar. Bunun lumia olduğunuda söyleyebilir bana göre de en iyi lumiadır diye düşünüyorum

bisiklet al telefonun zaten var lumia ları inceledim androit daha iyi ve ucuz çok bel bağlamayın bu tellere

Ygsye çalışacam diyorsun bence lumia işini ertele hem şimdi alırsan emin ol zarar edersin ilk geldiğinde klasik zaten biliyosun pahalı olur. Lumia adamı ygsye falan çalıştırmaz sınavı geçemezsin ama şimdi alırsın bisikletini yazın tadını çıkarsın hobini yaşarsın sonra sınava girersin ondan sonra zaten lumia almış olsan sıkılırsın yenileri çıkmış olur onlar senin olsun istersin. Benim tavsiyem geroni marka bisikletlerle bir bak

Teknoloji.

---------- Eklendi @ 01:16:31 ---------- Yazıldı @ 01:16:09 ----------

Bisiklete bu kadar para veremem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...