Çok ikilimde kaldım napmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Çok ikilimde kaldım napmalıyım ?
Arkadaşlar benim 2 durumum var sizce ne yapayım?

1.750 tlye bisiklet alacağım.
2. o parayı kenara atıp , c6-01 imi satıp üstüne para koyarak lumia 900 alacağım.

Siz olsanız ne yaparsınız ?

bu arada lumia900 ün fiyatını tam bilmiyorum ...

En iyisi 200 tllik bir bisiklet al kalanlada yeterse lumia alırsın.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia900 1400-1600 arası olacaktır.. Bisiklete o kadar para vermeye değceğini sanmam.

PriZm

Üye
ben olsam ikisinide almam paramı biriktirirdim

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence 900 ü bekleme çok geç gelir 800 yada 710 alabilirsin..

200 liraya bi bisiklet artanınada lumia 800 ?

Konu Sahibi
200 liraya bisiklet bana yaramaz. Anca 750 tlye dağ bisikleti falan olacak. Bisiklete 3 yaşımdan beri biniyorum yazın benim için vazgeçilmez bişey. Ama lumiada hayranlık derecesinde bi cihaz benim için. Ne yapacam ?

Konu Sahibi
ayrıca türkiyeye nezmn gelecek ?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bisiklet i prof kullanmıyorsan ve dağ bayır çıkmıycaksan o kadar para verme derim

---------- Eklendi @ 21:45:30 ---------- Yazıldı @ 21:44:55 ----------

ayrıca türkiyeye nezmn gelecek ?

900 belli değil 800 haziran sonunda gelecek o da en geç..

SheFy

Üye
kardeşim 750 tl ye nasıl bi bisiklet alacaksın sonucta 200tl likte gidersin 750tl liklede. Alacagın bisikletinn bi artısı var mı

Konu Sahibi
farkları ne 800 le 900 ün? bana biraz açıklayabilirmisiniz? ben pek bilmiyorum onları işletim sistemini. Mesela meego nedir ? ondan önemlisi 800 le 900 ün farkını öğrenmek istiyorum.

Konu Sahibi
kardeşim 750 tl ye nasıl bi bisiklet alacaksın sonucta 200tl likte gidersin 750tl liklede. Alacagın bisikletinn bi artısı var mı

200 tllik 1 hafta içinde pert olur. (Ben kullanıyorsam) 750 tllik olan bianchi disk frenli 2 veya 3 amörtisörlü , vites sistemi diğerlerine göre çok daha iyi. Sağlamlık açısından çok iyi. Konfor zaten mükemmel. 200 tlye anca sizi taşıyan bi bisiklet alırsınız. Ben bisikleti dümdüz asfaltta kullanmıyorum. Devamlı şekilde kaldırıma çıkıyorum iniyorum. Hız yapıyorum. Taşlı yolda gidiyorum. İki elimi bırakıyorum. Anlıaycağınız kendimi ve bisikleti baya zorluyorum. Akrobasik hareketler felan

sen en iyisi bir motor al

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
farkları ne 800 le 900 ün? bana biraz açıklayabilirmisiniz? ben pek bilmiyorum onları işletim sistemini. Mesela meego nedir ? ondan önemlisi 800 le 900 ün farkını öğrenmek istiyorum.

900 ün ekranı büyük ön kamerası var ve gyroscope u var

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sen bence telefonu boşver bisiklet baya tutku sende bisiklet al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...