Çok Güzel Grafiti Teması ( Kendi YAPIMIM ))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok Güzel Grafiti Teması ( Kendi YAPIMIM ))

:megafon: Merhaba ARkdaşlar size GRafiti TEMASI yaptım ve paylşaıyorum umarım Beğenirsnz ! Güle Güle Kullanın :aha:

iNDirenler TeşekküR ETSn bakalım Kaç kİŞi bEĞENMİŞ :yuru

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: v3!N, yagizbogac, astamanana ve 2 diğerleri

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
ellerine sağlık güzel olmuş

TopFury

TopFury

Üye
Hmmm...Güzel olmuş.Ellerine sağlık.Madem sen yaptın öyle ise fikirlerimi paylaşayım.Bende ana ekrandaki resmi menü ekranına blur olarak koymasaydın.Sıradanlaşıyor o zaman temalar.Menü arka planı farklı olabilir.Onun haricinde birşey yok.Hoş bir tema.İkonlarını beğendim.Paylaşımın için teşekkürler.Ellerine sağlık ;)

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hmmm...Güzel olmuş.Ellerine sağlık.Madem sen yaptın öyle ise fikirlerimi paylaşayım.Bende ana ekrandaki resmi menü ekranına blur olarak koymasaydın.Sıradanlaşıyor o zaman temalar.Menü arka planı farklı olabilir.Onun haricinde birşey yok.Hoş ibr tema.İkonlarını beğendim.Paylaşımın için teşekkürler.Ellerine sağlık ;)
rica ederim ;)

--------------- Ekleme ---------------

ellerine sağlık güzel olmuş

sağolasın..

yagizbogac

yagizbogac

Üye
Hmmm...Güzel olmuş.Ellerine sağlık.Madem sen yaptın öyle ise fikirlerimi paylaşayım.Bende ana ekrandaki resmi menü ekranına blur olarak koymasaydın.Sıradanlaşıyor o zaman temalar.Menü arka planı farklı olabilir.Onun haricinde birşey yok.Hoş bir tema.İkonlarını beğendim.Paylaşımın için teşekkürler.Ellerine sağlık ;)

bende arka planı blurlaşmış olmayan temalardan hiç hoşlanmıyorum neden diye soracak olursanız resimle yazılar birbirine karışıyor ikonlar gidiyor karmaş çormaş birşey çıkıyor ortaya. bu temayı sırf arka planı öyle değil diye yükledim :)

Necmati

Necmati

Üye
güzellll :D

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende arka planı blurlaşmış olmayan temalardan hiç hoşlanmıyorum neden diye soracak olursanız resimle yazılar birbirine karışıyor ikonlar gidiyor karmaş çormaş birşey çıkıyor ortaya. bu temayı sırf arka planı öyle değil diye yükledim :)

Evet kardeş bilerel yaptım zaten öyle Daha güzel efekt verirdimde arkadaki ikonlar çok kalitesiz olurdu o yüzden böle arka planı sade olsun dedim beğendiğine sevndm. ..

--------------- Ekleme ---------------

sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt