çok güldüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
çok güldüm
not. Espiriler alıntıdır sahibini bulursam helalik isteyip bayram tebriklerimi ileteceğim.fırsat buldukça konuyu güncelleyeceğim :)

171 sigara bırakma hattını arayarak 2 paket sigara bırakmalarını isteyen genci polis kıskıvrak yakaladı..

Hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı vatandaşı bilinçlendirmek için cüzdan çalan Çanakkale Polisi, bir sonraki bilinçlendirme kampanyasının tecavüz olaylarıyla ilgili olacağını duyurdu. Şehirde gergin bekleyiş sürüyor...

hizan

hizan

Üye
hadi yaa bende güldüm bu işe.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:ehe

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
Menemenspor'u eski günlerine döndürmek isteyen yöneticiler, kulübün mazisinde hiçbir başarı tespit edemeyince önlerine bakmaya karar verdi...

- - - Eklendi - - -

Nihat Doğan'ın "evlenecegim kadın esmer sarışın farketmez,guzel baksın yeter" açıklamasının ardından küçükbaş hayvanlardaki gergin bekleyiş sürüyor..

- - - Eklendi - - -

Su altı dunyasının sakinleri suskunluklarını bozdu: "Suyun altında değil, içinde yaşıyoruz!"

- - - Eklendi - - -

Arka Sokaklar dizisinde nefes kesen bir çatışma sahnesi daha: " Yat yere yat yat yat. -Kalk, Kalk , Kalk - Al Bunu Al Al AL..."

- - - Eklendi - - -

Temel atma törenine katılan Kayseri valisi, ilk harcı attıktan sonra küreği kendisinden alan çıkmayınca binanın kaba inşaatını bitirdi..

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
:sirit:

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
Tokyo'da yaşanan sel felaketi sonrası ortaya çıkan acı tablo, dün düzenlenen açık arttırmayla sahibini buldu...

- - - Eklendi - - -

Twitter'da fenomen olmak isteyen A.C (17) dehşet saçtı. Bilanço ağır: 8 Nihat Doğan, 6 Sabri Sarıoğlu, 4 Ali Ağaoğlu esprisi...

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
road runner busted beyler :D

ismail

ismail

Üye
son yorum güzelmiş :d:

kraldost

kraldost

Üye
nerden buluyorsunuz böyle sözleri kardeşim öldüm gülmekten :kop:

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
sağlık sistemimiz çok gelişti. :D

ByKatre

ByKatre

Üye
:zuhaha:

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
Alex De Souza heykelinin başına bir şey gelme ihtimaline karşı, yedek olarak Semih Şentürk heykeli yapılması kararlaştırıldı... :p:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
:hmmm

BYFECI

BYFECI

Üye

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Asteroid9

Asteroid9

Üye

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

PixelWolf

Üye
:aha::aha::aha::d::d::d: hahahaha

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...