[Çok Gerekli] Pil Sorunu diye birşey yok artık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
[Çok Gerekli] Pil Sorunu diye birşey yok artık

Easy Battery Saver Sayesinde artık pil ömrünüz %30 daha dayanıklı

• Beğen
Tepkiler: Dede

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Konu yanlış yerde. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Dede
SilentOne

SilentOne

Üye
pilde sıkıntı yok allahtan 2100mah batarya olunca :D

• Beğen
Tepkiler: Dede, TheMadness ve furkey
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
yapılması gereken en uygun ayarları da anlatırsan kullanıcılar için çok daha faydalı olabilir.

Dampierre

Dampierre

Üye
pil sorunu olan arkadaslar modem degistirmeyi deneyin. mesela ben en son oylesine bir de su modeme bakayim dedim, telefon 3g ile download yaparken bile isinmiyor wifi tether ile laptopumdan baglaniyorum, hala buz gibi. hayretler icinde kaldim. bir modem flashladim telefonun isinma sorunu cozuldu. bu durum bataryaya da onemli olcude yansidi.

modem PBVKI2. s2 kullanicilari denesin.

mcalisir

Üye
pil sorunu olan arkadaslar modem degistirmeyi deneyin. mesela ben en son oylesine bir de su modeme bakayim dedim, telefon 3g ile download yaparken bile isinmiyor wifi tether ile laptopumdan baglaniyorum, hala buz gibi. hayretler icinde kaldim. bir modem flashladim telefonun isinma sorunu cozuldu. bu durum bataryaya da onemli olcude yansidi.

modem PBVKI2. s2 kullanicilari denesin.

Nasıl birşey bu modem işi? Bende optimus 2x var. Net de download yapayim inanın alev atıyor. Füze gibi. Radyo dan müzik dinlerken oyun oynuyorum telefon ısınıp kapaniyor

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
En uygun ayar Battery Saverı yükledikten sonra Programı Super Power Save moduna alın :oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
Nasıl birşey bu modem işi? Bende optimus 2x var. Net de download yapayim inanın alev atıyor. Füze gibi. Radyo dan müzik dinlerken oyun oynuyorum telefon ısınıp kapaniyor

optimus 2x ile ilgili bir bilgim yok ancak soyle soyleyeyim.

modem telefonun sebeke ve wifi baglantisini kontrol eden sey. s2 icin 100 civari modem var ancak en uygununu bulmak cok zor. ben baska bir Tr forum sitesinde vu modemi onerilenler arasinda gordum. Yesi*cin. Sansurledim anla artik.

yuklenis cok basit. telefon rootlu ise CWM dan yukleyeceksin, degil ise odin icin olan tar dosyasi bulup yukleyeceksin.

hotlock

hotlock

Üye

Easy Battery Saver Sayesinde artık pil ömrünüz %30 daha dayanıklı

bu tarz şeylere inanmayın bu programı açık tuttuğunuz sürece piliniz daha çabuk biter sonuçta arka planda uygulama çalışıyor.

navti

navti

Üye
o tur programlar pil omrunu bariz uzatsada performans kayiplarida yasanmaktadir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

İyi de burası yazılım destek değil ki? Genel burası?
mesajın yazıldığı zamana bakarsan daha sadece android genel destek bölümü varken, yani teknik destek yazılım destek vs. bölümlere ayrılmadan önce yazıldığını görürdün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...