çok garip resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
çok garip resimler

kingenes

kingenes

Üye
Günümüz sanatı değişiyor...bende de ilginç fotolar vardı bulamadım... :(

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
sağol dostum!!...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
peki bunları nasıl yapmışlar ki??

ben_daha_yeniyim

Üye
eyvallah

kingenes

kingenes

Üye
delimakina35' Alıntı:
peki bunları nasıl yapmışlar ki??

muhtemelen bilgisayarla...Bende de yere çizilen gerekli olan açıdan bakalınca çeşitli ve 3boyutlu olan resimler vardı amaa bulamadım....malesef:(

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
ama çok uğraştırıyor veya pixelleri ayıran bi program olabilir

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ewet bunun işin pro var fotoları grafiye cevirio daha once den görmüştüm
saolasın

kingenes

kingenes

Üye
ya teknoloji gelişti eskiden bölemiydi...:)

cllgr

cllgr

Üye
garip gerçekden ama değişik bi tarz olmuş.teknoloji nelere kadir.

maviss

Üye
walla süper olmuşş harika fikiss bişe

mymoon

mymoon

Üye
hakkaten garipmiş.tşk...

iOS Developer

iOS Developer

Üye
fikissss

chuancey

chuancey

Üye
çok güzel uğraşılmış belli

Yasminozz

Yasminozz

Üye
güzelmiş saol......

Caine

Caine

Üye
o fotlardaki çizimler aslında hepsi gerçekk. bir aralar böyle şeylerle uğraşan bir arkadaşım vardı. bi program sayesinde pcde yüklü fotoları gerçek renklerinden silip kare kalem çalışması şeklinde yapiyordu. bize pek fazla uğraştırıcı gibi gözüksede aslında işin piirine basittt ;) ama güzel olmuş. paylaşımın için tşkler televizyon makinası :kop:
okan bayülgen duymasın yakar valla ;)

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
yapma caine ya zaten çaldılar nicki mi ehueheuehuehue bunalımdayım OKANNNNNNNN =)) ZAGA yap şu programın ismini stüdyonu basarım kafamı bozma =)) dava açar sürün sürüm süründürürüm eheheh şaka şaka Okancımm =)) hueheuheu

Caine

Caine

Üye
okancımda diyooor yaaa. bak bunuda görse fazla samimiyetten gene dava açar. sayın okan bayülgen deyiver bari :)

gerçi o adama sayın mayında denilmez yaaa. neyse kardeşimmm. sen dava aç ben senin tanığınım merak etmeee, stüdyoda basarsan gene gelirim :kop:

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
ehuehuehue ünlüoluruz baba sedanın programa çıkarız 1haftada hem köşe oluruz hem ünlü bide kaset patlatırız ohhh ondan sora her hafta magazin programlarında okan'a laf atarak gündemden düşmem arada sırada beyaza atarım
ehueheuheu
plan güzel =))

Caine

Caine

Üye
delimakina35' Alıntı:
ehuehuehue ünlüoluruz baba sedanın programa çıkarız 1haftada hem köşe oluruz hem ünlü bide kaset patlatırız ohhh ondan sora her hafta magazin programlarında okan'a laf atarak gündemden düşmem arada sırada beyaza atarım
ehueheuheu
plan güzel =))
yaw seninle beraber bizde stüdyo basacaz heraldee :hayir:
eğer içeride dayak yersen adımı vermezssin. yok eğer baktın dalga hoş benimde adımı ver hatta hatta azmettirici bile olabilirim :kop: :kop: :aglaa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt