Naptınızz Yaw Anlatsana Merak Ettim Nee Halltt Yedin Kardeşinlee :ehe
aLone Üye içkiye sigaraya beraber başladık işte ya illa dedirttrrcn ama içki yok artık çok şükür bi değer lanet şey var
içkiye sigaraya beraber başladık işte ya illa dedirttrrcn ama içki yok artık çok şükür bi değer lanet şey var
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Dedittiririm Tabi Şunaa Bak Merakta Bırakmaa Sende Aaaa İyi Haltt Yemişsinizz Ömerr Sigarayı Bırakmaya Çalış Derim
Dedittiririm Tabi Şunaa Bak Merakta Bırakmaa Sende Aaaa İyi Haltt Yemişsinizz Ömerr Sigarayı Bırakmaya Çalış Derim
'Davut Üye ™ мγdяєaм;1568065' Alıntı: Enteresan Olan Şey İkizlik Mi Davut ? Genişletmek için tıkla ... yak yavv bunlar ikiz değil ki . sallıyorsun yazardım
™ мγdяєaм;1568065' Alıntı: Enteresan Olan Şey İkizlik Mi Davut ? Genişletmek için tıkla ... yak yavv bunlar ikiz değil ki . sallıyorsun yazardım
-YARINIYOK- Üye ™ мγdяєaм;1568380' Alıntı: belki çocuğun olur Genişletmek için tıkla ... [ı]benim ikizim olsun [/ı]
™ мγdяєaм;1568380' Alıntı: belki çocuğun olur Genişletmek için tıkla ... [ı]benim ikizim olsun [/ı]