Çok eşlilik sizi güçlendiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Çok eşlilik sizi güçlendiriyor
[h=2]Yapılan deneye göre canlıların çok eşliliği sağlıklı bir yaşam sunuyor.[/h] Maymunlar üzerinde yapılan araştırmalar sonucu, çok eşliliğin vücudun hastalıklara karşı savunma sistemini güçlendirdiği belirlendi.

Dişi bir şempanzenin, tek bir yavru doğurmak için 9 ayrı erkekle 580 kez cinsel ilişki kurduğunu da ortaya çıkaran uzmanlar, şempanzelerin bağışıklık sisteminin diğer maymunlardan daha güçlü olduğunu da belirlediler.
Buna karşılık tek eşli maymun türlerinin bağışıklık sisteminin zayıf olduğu saptandı. Buna göre, günde 10 ayrı erkek değiştirerek 20 dakikada bir cinsel ilişkide bulunan maymunların bağışıklık sistemi de insanlara oranla çok daha fazla güçlü. Bağışıklık sisteminin gücü, kandaki akyuvar sayısıyla ölçülüyor.
Uzmanlar, "çok eş değiştiren maymunların, hastalığa yakalanma şanslarının fazla olması nedeniyle bağışıklık sistemlerinin de buna karşı hazır bulunduğunu" ifade ediyorlar. (Cosmoturk)

leyditurk

serinaga

serinaga

Üye
YAW araştırsalar daha neleeerr neler bulurlar ... :aha:

Şizofren_

Şizofren_

Üye
way arkadaş, bu maymunların cinsel hayatı da ne renkliymiş.:islik

• Beğen
Tepkiler: Burak
phasan

phasan

Üye
bana göre dogur degil

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ne kadar çok mikropla karşılaşırsa beden o kadar güçlü olur bağışıklık sistemi.
Bunun için illa 580 kere yapmaya gerek yok.

Aldatan adamın savunmasına bak:
Bağışıklık sistemimi güçlendiriyorum karıcığıııım...
:birak:

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Revengeful
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu ne saçmalık, evliliği ortadan kaldırmak için yapılmış bir oyun.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nerde yapılmış bu deney

waycell

waycell

Üye
bana sorsalar aldatmak mı çok eşlilikmi diye aldatmayı tercih ederim..

pelın_

tek eş neyinize yetmıyo:)

waycell

waycell

Üye
sorsalar dedim cnm daha soran olmadı

minoo

minoo

Üye
Beni aldatmasındansa hastalıktan ölmesini tercih ederdim heralde :D

• Beğen
Tepkiler: Burak ve pelın_
SHS

SHS

Üye
erman toroğlu ile yılmaz vural, 100 sene daha yaşayacak (y.vural amatörler dahil tüm takımları gezecek:ehe) desene:ehe

cargo3230

cargo3230

Üye
maymun iştahı bunlar boşverin takmayın .....

__xXx__

__xXx__

Üye
ya arkadaş olur mu öyle sey ya o zaman evlilik kavramı kalksın madem kim kime dum duma bari insanlar eşini aldatmamis olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
O evlenmeden önce 570 kere gerisinide evlendikten sonra yaparsak aldatmanın önüne geçmiş oluruz.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bu araştırmayı yapanların kesin başka niyetleri var...
Hem zaten maymun üzerinde yapılan araştırmanın insanda aynı etkiyi sağlayacağına düşünenler kusuru bakmayın ama bu salaklıktan başka birşey değil...
Doğru olan tek eşili çiftlerinde uzun süre sağlıklı ve huzrlu yaşayabildiğidir... Buda kanıtlanmıştır...

cargo3230

cargo3230

Üye
Bu araştırmayı yapanların kesin başka niyetleri var...
Hem zaten maymun üzerinde yapılan araştırmanın insanda aynı etkiyi sağlayacağına düşünenler kusuru bakmayın ama bu salaklıktan başka birşey değil...
Doğru olan tek eşili çiftlerinde uzun süre sağlıklı ve huzrlu yaşayabildiğidir... Buda kanıtlanmıştır...
yada bu maymun üzerinde yapılan deneyler hep aynı maymunlarda yapılıyo heralde morfindi elektrikti hayvanların şaftı kaymış cinselliğe ters yansımış zaten can dayanmaz ona zevkten çıkar eziyet olur :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt