çok çok çok acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
çok çok çok acil yardım lütfen
nokia n8im çöktü firmware atarken ve açılmıyor phoenixte tanımıyor ... 13.sürümü nasıl yükleyecegim yani nasıl phoenix tanıyacak bu telefonu acil yardım edin navifirmden falan 13.sürüm dosyaları hazır sadece tanımıyor telefonu bunu nasıl tanıtıcam acil telefon hiç acılmıyor

webplayer

webplayer

Üye
Telefon ölmüş sanırım. Flashlama işinin riskli yanı da bu işte. Dead Phone USB Flashing diye ara, bulursun bu yöntemle kurtarıyorlar flashlama esnasında çöken telefonları. Ancak teknikerler bunu anlayabiliyor, ve telefonun garanti kapsamından çıkıyor servise gönderdiğinde.

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
tamam tamam hallettim kardesm sagolasın ya bunda batarya cıkarma falanda yok ya ondan biraz tırstım :D usb seçeneğini falan sildim open producttan ayarladım acıldı şimdi

webplayer

webplayer

Üye
tamam tamam hallettim kardesm sagolasın ya bunda batarya cıkarma falanda yok ya ondan biraz tırstım :D usb seçeneğini falan sildim open producttan ayarladım acıldı şimdi

İyi bari ucuz kurtulmuşsun geçmiş olsun :) Dikkatli olmak lazım şu flash işlerinde, riske girmemek için hiç bulaşmıyorum :)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
ben x6 n8 mod yükledim 3 gün sonra telefonum evin merdivenlerinden düştü aşağıya dokunmatiği bozulmuştu verdim garantiye :D adamlar mod falan yüklediğimi anlamamışlar normal symbian s60v5 kurmuş tekrar verdiler ne dokunmatik sorununa falanda para ödemedm garantiye girdi :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Telefon ölmüş sanırım. Flashlama işinin riskli yanı da bu işte. Dead Phone USB Flashing diye ara, bulursun bu yöntemle kurtarıyorlar flashlama esnasında çöken telefonları. Ancak teknikerler bunu anlayabiliyor, ve telefonun garanti kapsamından çıkıyor servise gönderdiğinde.

ben x6 n8 mod yükledim 3 gün sonra telefonum evin merdivenlerinden düştü aşağıya dokunmatiği bozulmuştu verdim garantiye :D adamlar mod falan yüklediğimi anlamamışlar normal symbian s60v5 kurmuş tekrar verdiler ne dokunmatik sorununa falanda para ödemedm garantiye girdi :)

Bu işlem garantiden çıkmasına sebep, farkedilebiliyor; ama teknisyen o anda morali çok bozuk değilse uğraşmıyor; bulaşmıyor. Eğer sevgilisi terkettiyse adamı basıyor GARANTİ DIŞI damgasını :kop::kop:

cabal21

cabal21

Üye

Bu işlem garantiden çıkmasına sebep, farkedilebiliyor; ama teknisyen o anda morali çok bozuk değilse uğraşmıyor; bulaşmıyor. Eğer sevgilisi terkettiyse adamı basıyor GARANTİ DIŞI damgasını :kop::kop:

tespit güzel ben olsam bende uğraşırım..:oke:

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
neyse artık zaten x6yı sattım :D yapıldıgı dakikadan sonra ;) umarım n8imde bi sorun cıkmaz

blackbird48

blackbird48

Üye
ilginç yorumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt