_KadirşinaS_
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bir sakin olabilsemDj Airmax™;1024944' Alıntı:sakin ol duymamıştır
Dj Airmax™;1024949' Alıntı:derin derin nefes al mesaj at ona onun için endişelendigini falan soyle
Off ya.Allahım açsın şu telefonu artıııııkk...Dj Airmax™;1024970' Alıntı:sakin sakin biraz sakin olmaya çalış kötü bişi oldugunu sanmıyorum yoksa ilk seni aradı büyük ihtimal telefonunu açamıyordur yada bulamıyordur
Dj Airmax™;1024979' Alıntı:döndügünde haber ver bende merak ettim
Dj Airmax™;1025013' Alıntı:iyi gözün aydın nasılda bılıyorum duymadıgını
Eyvallah ya.DiaBLoS™;1025061' Alıntı:Geçmiş olsun kardeşim
Öh. 2 gün mü?Sen ne yaptın hocam. Bu kadar tavır alacak ne oldu ki?sevindim cevap verdiğine
ama benimki hala cevap vermiyo 2 gündür asıl kafayı ben yiyecem
bilmiyorum ki sadece en son o beni aradığında hiç müsait deilim deyip telefonu kapatmıştım hatta tamam deyip o kapattı
keşke gidip kapısına dayanabilsem ama ne yazıkki uzak buraya hemde epeyi tek iletişim msn ve telefon 2 gündür ne msn ne de teli cevap vermiyorhmm...ya bi kayboluyorum bir sürü konu
neyse tel sorunu çözülmüş çok şükür sorun yokmuş anladığım kdrıyla böyle küçük olaylarda hmn olmusuz şeyler düşüneceğinize endişenizin yersiz olduğunu herhangi bir sorunun olmadığını düşünün mazallah insan snra kafayı yer yhaabaksana deli gibi oldum diyosun kadir işmdi aşkın nsl üzülmüştür senin durumunu öğrenince neyse çok şükür sorun yokmuş
caldion kardeşim ne yaptın sen yhaa koskoca 2 gün cvp vermemiş git evlerne kapısına dayan sorununuz neyse halleddin yada tel aç fln buluşun anlaşılan kırılmış sanabi hediye falan al olmassa kızın gönlünü al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?