Çok Beğeneceğiniz 2 tane Yarış Oyunu [HD] (15 Mb)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Çok Beğeneceğiniz 2 tane Yarış Oyunu [HD] (15 Mb)

Cep dünyasında popüler olan 2 tane mühteşem oyun.

Paket Boyutu: 15 Mb

Önemli Not: Oyunlar Denenmemiştir

Tepkiler: mehsevim ve sukho

yaldan

Üye
kardeş x10 mini pro ya olurmu

Bu turbobiti anlamiyorm nerden iniyo

qirayis

Üye
bu sitede noname12345 gibi kullanıcılara neden izin verilir anlamam. bu resimler bu oyunlara ait değil, neden böyle bir (sözde) paylaşım yapıp insanları kandırıyor merak ediyorum.

Konu Sahibi
bu sitede noname12345 gibi kullanıcılara neden izin verilir anlamam. bu resimler bu oyunlara ait değil, neden böyle bir (sözde) paylaşım yapıp insanları kandırıyor merak ediyorum.
Bakın sözünüze dikkat edin lütfen. Oyunların ismi aynen resimde görmüş olduğunuz oyunlar. Ama dosya karışmış olabilir, eğer öyleyse özür dilerim arkadaşlar.

real racing androide gore yok diye biliyorum bi heyecanla indirdim yalan cikarsa yaktim çıranı

enesx86

Üye
Sakın hiç birini indirmeyin. dandik oyunlar 2d bile değil. sakın ama sakın resimlere aldanıp indirmeyin. denemek için indirdim. hemen sildim

pdevil

Üye
odsya farklı hiç alakası yok indirmeyin.eklentiyi yapan arkadaşlar lütfen ne yükledğinizi kontrol ediniz

Konu Sahibi
odsya farklı hiç alakası yok indirmeyin.eklentiyi yapan arkadaşlar lütfen ne yükledğinizi kontrol ediniz
Kusura bakmayın paket yanlış upload edilmiş olabilir.

----------Eklendi @ 11:25:10 ---------- Yazıldı @ 11:23:02 ----------

Sakın hiç birini indirmeyin. dandik oyunlar 2d bile değil. sakın ama sakın resimlere aldanıp indirmeyin. denemek için indirdim. hemen sildim
Burada kandırma söz kunusu diyildir, konuda belirtdiğim gibi "Oyunlar denenmemiştir!"

denemeden dosya upload etmeyin kardeşim. kobay mıyız biz.

link çalışmıyor nasıl konu acıosunuz anlamıorum

link kontrol lütfen

---------- Eklendi @ 13:47:04 ---------- Yazıldı @ 13:46:05 ----------

sağolasın indirmeyelim zaten link ölü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...