Kusura bakmayın maalisef bir bilgim yoktur.kardeş x10 mini pro ya olurmu
Aşağıda görmüş olduğunuz imzamı okurmusunuz lütfen! Rica ediyorum son dereceBu turbobiti anlamiyorm nerden iniyo

Bakın sözünüze dikkat edin lütfen. Oyunların ismi aynen resimde görmüş olduğunuz oyunlar. Ama dosya karışmış olabilir, eğer öyleyse özür dilerim arkadaşlar.bu sitede noname12345 gibi kullanıcılara neden izin verilir anlamam. bu resimler bu oyunlara ait değil, neden böyle bir (sözde) paylaşım yapıp insanları kandırıyor merak ediyorum.
Anlamadım ne demek istiyorsunuz?real racing androide gore yok diye biliyorum bi heyecanla indirdim yalan cikarsa yaktim çıranı
Sakın hiç birini indirmeyin. dandik oyunlar 2d bile değil. sakın ama sakın resimlere aldanıp indirmeyin. denemek için indirdim. hemen sildim
Kusura bakmayın paket yanlış upload edilmiş olabilir.odsya farklı hiç alakası yok indirmeyin.eklentiyi yapan arkadaşlar lütfen ne yükledğinizi kontrol ediniz
Burada kandırma söz kunusu diyildir, konuda belirtdiğim gibi "Oyunlar denenmemiştir!"Sakın hiç birini indirmeyin. dandik oyunlar 2d bile değil. sakın ama sakın resimlere aldanıp indirmeyin. denemek için indirdim. hemen sildim
Sana indir diyenmi var kardeşimdenemeden dosya upload etmeyin kardeşim. kobay mıyız biz.
Konuda belirtiğim gibi "Denenmemiştir"Sakın hiç birini indirmeyin. dandik oyunlar 2d bile değil. sakın ama sakın resimlere aldanıp indirmeyin. denemek için indirdim. hemen sildim