Çok basit bi soru delli olucam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hami10

Üye
    Konu Sahibi
Çok basit bi soru delli olucam
Arkadaşlar allah aşkına bu sony eriksonda otomatik tuş kilidini devreden çıkarma yada süresini ayarlama yokmu deli olucam yaa sonyde ve bu telefonda yeniyim benmi bulamadım :(

ya bide telefon hakkında bilgileri alabilceğim gizli kodlar nelerdir ve nasıl giricem

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
slm arkadaşım!! sorunla ilgili her şeyi forumda aratarak bulabilirsin anasayfada cep modelleri ve destek le ilgili bir cok başlık var araman yeterli :örnek başlık sony ericsson gizli menü ve dahası birde cihazın modeli ile ilgili bilgilerini eksik etme hayırlı forumlar!!!

olivetti

olivetti

Üye
nasıl olmaz tuş kilidinin süresini ayarlama :D galiba yazılımın hatalı

hami10

Üye
    Konu Sahibi
w902 telefon bulamadım yaa zaten aynıdır bütün eriksonlarda biri söylesin yerinide bakıyım nerdee :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hiç kullamadım yaa yoksa yardımcı olacam...

hami10

Üye
    Konu Sahibi
ya sinir bi menüsü varr tuş kilidini kaldıramıyorum 5 snyede zart diye giriyor tuş kilidine çıakrmasıda zor 3 tuşa basıyosun çıksın diye bide girince tuç kilidine ekranın ışığı gidiyor kapkara okunmuyoda mesaj

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
slm arkadaşım!! sorunla ilgili her şeyi forumda aratarak bulabilirsin anasayfada cep modelleri ve destek le ilgili bir cok başlık var araman yeterli :örnek başlık sony ericsson gizli menü ve dahası birde cihazın modeli ile ilgili bilgilerini eksik etme hayırlı forumlar!!!
slm arkadaşım sitenin en üsttünde( anasayfa. forum .profil .şikayet vb.) butonları var orda arama yazan yere tıklayıp( sony ericsoson tuş kilidi ) yazıp forumda aratabilirsin ben biraz bakdım ama liste epey uzun sende bakabilirsin sana yardımcı olacak bir cok konu var bakdığım kadarıyla söylüyorum cihazın(sony) tuş kilidini acıp kapata biliyorsun uzatma (5_10 sn)işlemi yok (model farkı) ama yardımcı programlar var araştır mutlak bulman lazım hayırlı bayramlar!!

hami10

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim bende baktım şimdi buldum tamam güvenliğin içine koymuşlar telefonda kapattım lkain otomatik ayarla süresini yok bitek nokiadaki gibi 30 saniye 10 saniye sonra kitlen diyemiyorsun herkese iyi bayramlar.. evet aramada çok alakasız şeylerde çıktı bana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt