Cok acill yardımm !!! Lütfennn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
    Konu Sahibi
Cok acill yardımm !!! Lütfennn

Jaflarken bu hatayı alıyorum. Bi tane fw yükledim baska fw yükledigm zamn bu hatayı alıyorm orjinalede ceviremiyorum yne hata veriyo sadece o fwyi yükleyebiliorm lütfen biri yardım etsnn ???

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye

Jaflarken bu hatayı alıyorum. Bi tane fw yükledim baska fw yükledigm zamn bu hatayı alıyorm orjinalede ceviremiyorum yne hata veriyo sadece o fwyi yükleyebiliorm lütfen biri yardım etsnn ???

resim gözükmüyor ki...

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
    Konu Sahibi
görnmesi lazım ama bi tane daha attım yne görnmesse linkde attm lütfn yardm

Sonuna kadar doluyo sonunda bu hatayı veriyo. Ekrana Local mode feln geldigi yerde

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
görnmesi lazım ama bi tane daha attım yne görnmesse linkde attm lütfn yardm

Sonuna kadar doluyo sonunda bu hatayı veriyo. Ekrana Local mode feln geldigi yerde

Bide attığın yazılım ne v52.0.007 mi 52.0.101 mi?

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
    Konu Sahibi
RM-356_52.0.101 suanda yüklü olan bu sadece bunu kullanabiliorm digerlerini yükleyemiyorum hata verio

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
RM-356_52.0.101 suanda yüklü olan bu sadece bunu kullanabiliorm digerlerini yükleyemiyorum hata verio

Sen son versiyonu yüklemişsin zaten eskisine dönüş yapamazsın şimdi...Ama bak sana bir çare şu an kullandığın fwnin dosyalarını kullan bide kullanmak istediğin yazılımın Rofs2 dosyasının ismini 52.0.101 yap at olacak... :oke:

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
    Konu Sahibi
Cooook teskr ederm ya sabhdan beri kac kere ugrastm bi türlü yapamadm hic hosuma gitmedi fw eskisine döndm geri teskr ederm ins böleyken bi hata olmaz. Bisy daha sorimde son olarak orjinale döndürmeye calıstm ben ondada hata verdi eski sürüme geciş yapamazmıym ben artk

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Cooook teskr ederm ya sabhdan beri kac kere ugrastm bi türlü yapamadm hic hosuma gitmedi fw eskisine döndm geri teskr ederm ins böleyken bi hata olmaz. Bisy daha sorimde son olarak orjinale döndürmeye calıstm ben ondada hata verdi eski sürüme geciş yapamazmıym ben artk

NaviFirm'den 5800'ın son fwsini indir v52.0.101'i yani v52.0.007'yi değil onu at olur Burda http://www.maxicep.com/symbian-s60v...pkey_emulator_v-5-resimli-anlatim-465784.html hem jaf anlatımı hem naviFirm var kardeşim...

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardesm cok soal yardımn icin..

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
CNT isigi yanıyor onu kaldır.

Febris

Febris

Üye
hmm ne koyuyoruz ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt