ÇOK ACİL Yardım Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hemato

Üye
    Konu Sahibi
ÇOK ACİL Yardım Önerileriniz
Yarın babam 4 tane avea bayisi olan bir arkadaşından telefon alcak adam huawei önermediği için vazgeçtim
samsung galaxy ace mi yoksa nokia c6-01 mi ? ace çok pahalı fıyat verırse gio alcam.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

hizan

hizan

Üye
n8 al derim .

hemato

Üye
    Konu Sahibi
üstünü tamamlıcanmı ?

• Beğen
Tepkiler: optimux, 61semih ve hsynkckygcı@

maNthis

Üye
galaxy ace uygulama ve oyun konusunda androıdden kazanıyor ace derım ben fakat flash desteklemıyor sanırım

hemato

Üye
    Konu Sahibi
flash desteklememesı sorun olurmu benım sadece uygulama ve oynlarla ısım var nette bı web sıtelerıme gırerım ara sıra face youtube felan ıste flash lasım olurmu ?

asdas6

Üye
flash dediğin youtube demek zaten

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 al 2 hafta oldu annayı güncelledim telefon acayip hızlandı takılma donma v.s kesinlikle yok canavar gibi telefon 32 gb hafıza kartı taktım hd oyunları oynayabiliyorum :ehe çok harika alet öneririm

Uruloki

Uruloki

Üye
900 tl altı android önermiyorum hele ki bahsettiğiniz cihaz 599tl ise C6-01 üzerine tanımam

61semih

61semih

Üye
flash dediğin youtube demek zaten
telefon gio ace yanı youtube facebook takı vıdeoları rahatlıkla acıyor eger baska sıtelerde vıdeo ızlemek ıstersen skyfire ile izliyebılırsın benım tavsıyem alabılırsen ace al fıyatı fazla gelırse gio al

Lenneth

Üye
Gio'da WI-FI sorunları var deniyordu ama 2.3 güncellemesi ile çözülmüş sanırım.

Gio diyorum ama C6-01 de kötü bir telefon değil. Sırf Symbian diye uzak durarım.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 işlerinizi görür ;)

hemato

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım yarın babam ace sorsun arkadasıymıs 600 650 e verırse alsın vermezse gio alsın nokıa oneren pek olmuyor.

maNthis

Üye
flaş içermeyen telefonlar facebook ve youtube videoları açmaz diye biliyorum a

hemato

Üye
    Konu Sahibi
yanlıs bılıyorsunuz o zaman flash demek oyunlar1 gıbı sıtelerdekı flashlardır ama youtubeda flv wmp mp4 gıbı uzantılar ıcerır vıdeolar

optimux

Üye
Flash desteklemez ama flash lite yüklenebilir. Flash lite da flash içeriklerin tamamını (oyunlar, reklamlar, flash siteler) açamaz ama youtube vs videoları izletebilir. Tabii tam flash desteği gibi olmaz.

hemato

Üye
    Konu Sahibi
alalımda bakalım hayırlısı ile ace alamassam gio mu alayım c6-01 mi ? Karar içiin son 1 saatim var.

mertcb

mertcb

Üye
Bence ace :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sen yola çık simdiden alacagın yere sor adam güldükten sonra sana cevabını verir !

hemato

Üye
    Konu Sahibi
650 liraya ace ayarlamıs babam bıraz pahalı kacar bıze dedı alıyorsan al baba dedım tamam dedı aksam gelcek bakalım almısmı . beklıycez gorcez. almamıssa salı gunu ideos x5 aldırcam.

--
galaxy ace almıs bulunmaktayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt