çok acil yardım....n8 yazılım çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cancan5000

Üye
    Konu Sahibi
çok acil yardım....n8 yazılım çöktü
Arkadaşlar n8 ime net üstünden güncelleme yaptım 20 kasım 2011 saat 12 civarı ama telefon nokia yazısı olan ekranda dondu, bende reset attım sonra toparlandı ama şebeke ve dier fonksiyonları kullanamadı NOKİA suit e bağladım orda yazılım la ilgili yükle dedim yedekledi ama telefonla bağlantısı elim kabloya deydi diye koptu, şimdi telefon u açamıyorum

HARD RESET ATMAK İSTEMİYORUM çünkü rehberimi yüklediğim konusunda emin değilim

bana çok acil yardımcı olursanız sevinirim

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kardeş sorunuu hallettın mı burdamısın hala? burdaysan beklıorum

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar n8 ime net üstünden güncelleme yaptım 20 kasım 2011 saat 12 civarı ama telefon nokia yazısı olan ekranda dondu, bende reset attım sonra toparlandı ama şebeke ve dier fonksiyonları kullanamadı NOKİA suit e bağladım orda yazılım la ilgili yükle dedim yedekledi ama telefonlabağlantısı elim kabloya deydi diye koptu, şimdi telefon u açamıyorum

HARD RESET ATMAK İSTEMİYORUM çünkü rehberimi yüklediğimkonusunda emin değilim

bana çok acil yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım ne yaparsan yap telefondaki bilgilerin silinecek yoksa telefon geri gelmez.

bana özelden pm at yardımcı olayım ok.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bizim grup yine is basinda ha gayret arkadaslar.

qsaw

qsaw

Üye
evet arkadaşım nasıl yaparsın bilmem ama içindeki bütün bilgilerin silinmesi lazım ya hard yada flash

Başka tel varsa ona geri yükleme yapıp rehberini kapsamışmı diye bak diyeceğim ama ne olursa olsun silinmesi lazım içindekilerin

Bu arada Eğer taşına bilir bellek modunda bağlaya birlisen (ki bence bu mümkün değil) kurtarma şansın olabilir

SuaT6027

SuaT6027

Üye
aslında bir telefon ayarlasak :D 0800 lü bir hat :D destek ve yardım hattı :D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
evet... insanlara yardım etmek edebilmek çok güzel :D :D :D

by*cambaz

Üye
flash at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt