Çok Acil Yardım Lütfen..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acil Yardım Lütfen..!!
Arkadaşlar Benim Nokia x6 Telefonum Var 16gb Bir Arkadaş 2 Hafta Önce Aldığı iphone 3g ile Takas Yapmak İstedi 8 gb Sizce Ne Yapmalıyım Yarın Cevap Vermem Lazım Arkadaşa Vereyimmi Zarar Edermiyim iphone 3g Nasıl Bi Fikir Verirseniz Çok Sevinirim Saygılar..

bluehackr

bluehackr

Üye
3g değilde kardeşim 3gs olsa biraz daha iyi ayrıca 2 haftalık iphone senin arkadaşın ne için satıyor x6 almak için mi almış biraz dikkat et bi sorun olabilir 4gs çıkalı 3g nin 3gs nin fiyati epey duştu zarar edersin tercih senin:)

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hımm belkide 3gs'dir onu sorarım 2 hafta önce 1000 tl ye almış hanımı kullanamadığı nokia istediği için değiştirmek istedi.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
3G değilde 3GS ise, senin durumunda kalsam iPhone'u tercih ederdim. Ama 3G ile hayır.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Onu Bir Sorup Öğreneyim 3GS İse Takas Yaparım Eminsiniz Demi Bu Konuda :))

----------Eklendi @ 03:36:43 ---------- Yazıldı @ 03:32:52 ----------

Ayrıca Öğrendim 3GS'ymiş Arkadaşlar.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ben olsam alırdım benim bu sıralar iPhone alasım var çünkü. Seni bilemiyorum kendin karar vereceksin. Arkadaşın hanımına almış mesela o telefonu kullanamamış. Önemli olan, telefon senin isteklerine cevap veriyor mu vermiyor mu. Bazı fanatikler var illede nokia derler. Birisi çıkıp naptın sen x6 iphone'la değişilirmi dediğinde içinde keşke duyguları oluşacaksa, alma. Ben ticaret gibi bakmam bu durumda mesela. ben 3 liraya aldım, o 5 liraydı, şu çıktı fiyatı düştü hmmmmm karlı çıkarım falan diye hesap kitap olayı olmaz bende. X6'yıda kullanmadım ayrıca nasıl telefondur onuda bilmiyorum. Ama İOS farklı yaa. Bana göre tabi :)

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hımm anladım teşekkürler ama demek istediğim şu acaba telefoncuya gittiğimde x6'yyı satabileceğim fiyata satabilirmiyim birde telefon türkcell'den alınmış yani sorun olurmu bilmiyorum oda.2 haftalık garantili.iphone 3GS nin sıfırı 1200 Lira Herhalde x6nın ikinci el fiyatını verirler diye tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt