MrTech Üye Joker.' Alıntı: pc suittede bağanmıyor neyle bağlacam Genişletmek için tıkla ... Bluetooth ile Olmadı Kızılötesi
Joker.' Alıntı: pc suittede bağanmıyor neyle bağlacam Genişletmek için tıkla ... Bluetooth ile Olmadı Kızılötesi
MrTech Üye Joker.' Alıntı: bluettoh ile wapa bağlan diyom hay aksifilan diyor Genişletmek için tıkla ... 1.Driver'ı İndir,PC'ye Yükle. 2.Telefonu Bagla 5 Dakika Bekle.PC ile Telefon Driverları Senkronize Edecek. 3.Sonra Güle Güle Kullan. İnternet Paketin Yoksa PM At. Bluetooth İçin 1.Bluetooth'u PC'ye Tak.Telefonun BT'sini Ac. 2.PC Suite Yok İse,Bluetooth Simgesinden Kisisel Aga Baglan Yap Onda da İnt Paketi Yoksa At Pm Yardımcı Olurum.
Joker.' Alıntı: bluettoh ile wapa bağlan diyom hay aksifilan diyor Genişletmek için tıkla ... 1.Driver'ı İndir,PC'ye Yükle. 2.Telefonu Bagla 5 Dakika Bekle.PC ile Telefon Driverları Senkronize Edecek. 3.Sonra Güle Güle Kullan. İnternet Paketin Yoksa PM At. Bluetooth İçin 1.Bluetooth'u PC'ye Tak.Telefonun BT'sini Ac. 2.PC Suite Yok İse,Bluetooth Simgesinden Kisisel Aga Baglan Yap Onda da İnt Paketi Yoksa At Pm Yardımcı Olurum.
Joker. Üye Konu Sahibi cable driver mı ne indrime linki verseniz olmaz mı - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: 1.Driver'ı İndir,PC'ye Yükle. 2.Telefonu Bagla 5 Dakika Bekle.PC ile Telefon Driverları Senkronize Edecek. 3.Sonra Güle Güle Kullan. İnternet Paketin Yoksa PM At. Bluetooth İçin 1.Bluetooth'u PC'ye Tak.Telefonun BT'sini Ac. 2.PC Suite Yok İse,Bluetooth Simgesinden Kisisel Aga Baglan Yap Onda da İnt Paketi Yoksa At Pm Yardımcı Olurum. Genişletmek için tıkla ... Pc laptop içinde bluetoht var zaten
cable driver mı ne indrime linki verseniz olmaz mı - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: 1.Driver'ı İndir,PC'ye Yükle. 2.Telefonu Bagla 5 Dakika Bekle.PC ile Telefon Driverları Senkronize Edecek. 3.Sonra Güle Güle Kullan. İnternet Paketin Yoksa PM At. Bluetooth İçin 1.Bluetooth'u PC'ye Tak.Telefonun BT'sini Ac. 2.PC Suite Yok İse,Bluetooth Simgesinden Kisisel Aga Baglan Yap Onda da İnt Paketi Yoksa At Pm Yardımcı Olurum. Genişletmek için tıkla ... Pc laptop içinde bluetoht var zaten
MarjinaL -TR Üye 1 hata bakın nelere neden oluyo...Birdaha önüne gelen cfw yi yükleme veya flashlamayı doğru yap. - - - Eklendi - - - Joker.' Alıntı: nokia suit var Genişletmek için tıkla ... eee teli bluetooth ile pc ye bağla (pc suite ile) sonra pc suite de internete bağlan gibi vs. Şeyler olması lazım
1 hata bakın nelere neden oluyo...Birdaha önüne gelen cfw yi yükleme veya flashlamayı doğru yap. - - - Eklendi - - - Joker.' Alıntı: nokia suit var Genişletmek için tıkla ... eee teli bluetooth ile pc ye bağla (pc suite ile) sonra pc suite de internete bağlan gibi vs. Şeyler olması lazım
MarjinaL -TR Üye Joker.' Alıntı: hafıza kartını pc takamıyorum Genişletmek için tıkla ... Kart okuyucu yada telin kutusundan çıkan küçük kartın büyük kartın içine girdiği kartlardan yokmu?
Joker.' Alıntı: hafıza kartını pc takamıyorum Genişletmek için tıkla ... Kart okuyucu yada telin kutusundan çıkan küçük kartın büyük kartın içine girdiği kartlardan yokmu?
MrTech Üye marjinal0' Alıntı: Kart okuyucu yada telin kutusundan çıkan küçük kartın büyük kartın içine girdiği kartlardan yokmu? Genişletmek için tıkla ... Onlara SD Adaptör Denir
marjinal0' Alıntı: Kart okuyucu yada telin kutusundan çıkan küçük kartın büyük kartın içine girdiği kartlardan yokmu? Genişletmek için tıkla ... Onlara SD Adaptör Denir
Joker. Üye Konu Sahibi sim karti ile bellek kart takılı iken flaşlasam ne olur - - - Eklendi - - - sim karti ile bellek kart takılı iken flaşlasam ne olur
sim karti ile bellek kart takılı iken flaşlasam ne olur - - - Eklendi - - - sim karti ile bellek kart takılı iken flaşlasam ne olur
MarjinaL -TR Üye Bişey olmaz. Cfw mi atacaksın yoksa ofw mi cfw atacaksan tck v1 öneririm ben şuan onu kullanıyorum tıkır tıkır çalışıyo
Bişey olmaz. Cfw mi atacaksın yoksa ofw mi cfw atacaksan tck v1 öneririm ben şuan onu kullanıyorum tıkır tıkır çalışıyo