Çok acil symbian anna'dan kurtulmam gerek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil symbian anna'dan kurtulmam gerek
Merhaba arkadaşlar,symbian anna'yı yükledğim günden beri mesaj yazmakta çok zorluk çekiyorum.Telefonumun fabrika ayarlarını geriye döndürdüm hala ynı nasıl symbian annayı kaldırıp eski yazılımı yükleyebilirim çok acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim iyi forum :)

spartuas

spartuas

Üye
Öncelikle fabrika ayarlarına dön demekle telefonun ilk yazılımına dönemessin. Sadece telefonun ayarları fabrikadan çıktığı gibi olur. Koptum ya :ehe :ehe Sabit konularda mevcuttur. Eski sürüme dönmek için ordan bak :)

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
dalga geçmenin bi anlamı yok dimi ? bilmiyordun öğrendim şimdi.Ne yapmam gerek bi fikrin varsa yaz yoksa boş yazılarınla konuya mesaj atma.

spartuas

spartuas

Üye
dalga geçmenin bi anlamı yok dimi ? bilmiyordun öğrendim şimdi.Ne yapmam gerek bi fikrin varsa yaz yoksa boş yazılarınla konuya mesaj atma.
Sakin ol dostum. Sabit konularda mevcut. Seninde boş boş konu açmaya hakkın yok. Önce araştır. Ayrıca fabrika ayarlarının ne olduğunu bilmiyorsan hiç durma atla bir yerden. :off:

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38, mrtbgs, n000k ve 2 diğerleri

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum ne demek olduğunu bu yöntemle geçer demişlerdi ama olmadı acil işim olduğundan bakamadım diğer konulara link verirmisin ?

mkryvz

mkryvz

Üye
Arama yapma zahmetine bile girmiyorsunuz... :(
Symbian^3 Genel bölümünün sabit başlıkları içerisinde var!!!!!

• Beğen
Tepkiler: n000k

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederimm, bi sorun oluşurmu geri yüklersek bu yazılımı

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
tamam tekrardan teşekkür ederim denicem hemen düzgün bi şekilde iyi akşamlar

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşım klavyeden dolayı ise alfasayısal klavyeyi seç flash atmak zorunda kalma

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım heralde annada direkt q klavye geliyorya onu karıştırdı mesaj yazarken seçenekler alfasayısal klavyeyi seçse sorun kalmayacak

mh.

mh.

Üye
arkadaşım cihaz göçerse yani ölsede yine dead phone ile cihaz kalkar. Valla ben şahsen cihazı kobay yaptım en az 6_7 defa flash attım ve bir defasında ise cihaz göçtü açılmadı ölü moda flash attım ayrıca cihaz şu an canavar gibi ve şu an n8 cihazından yazıyorum. Korkma ölümün ecele faydası yok ama tabi birazda bilinçli olmak lazım.. Flash at olmaz ise san yardımcı olurum.

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi arkadaşla sorun klavyeyi değiştirdim ve sorun ortadan kalktı çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt