• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

çok acil okumadan geçmeyin!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhan190719

Üye
    Konu Sahibi
çok acil okumadan geçmeyin!!!!!
ben öğretmenlik yapıyorum.köyde net i saat 22.00 da kesiyorlar.yarı öğrencilerime dinletmem gereken sesler var.çok acil bulmam gerek:(((((kuş sesi....rüzgar sesi...su sesi...kapı sesi...gök gürültüsü sesi...gitar sesi.şimdiden teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
Merhaba hocam Berke adlı arkadaşımız bir kanarya sesi koymuştu bugün bakabilirsiniz isterseniz... Telefondan girdiğim için linki buraya direk koyamıyorum malesef

orhan190719

Üye
    Konu Sahibi
canın sağolsun evladım gözlerinden öperim.diğer arkadaşlar da ilgilenirse sevinirim yarım saatim kaldı herşey eğitim için

Ricochet

Ricochet

Üye
google a cep efekt ses yazdığım zaman epeyce sonuç çıktı hocam.linkleri verirdim ama sanırım yasak.sizde google da aratıp bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt