Çok acil lütfen yardım ! (BLACKBERRY)

Sponsorlu Bağlantılar

lithium123

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil lütfen yardım ! (BLACKBERRY)
Arkadaşlar merhaba.
Geçenlerde bi blackberry aldım (blackberry curve 8520) bluetoothla dosya göndermeye çalışıyorum fakat ne yaptıysam bir türlü başaramadım. bununla ilgili diğer tüm konuları okudum bluetooth'u açtım bulunabilirliği evet yaptım, bluetoothla dosya al yöntemini uyguladım, eşleştirdim de fakat olmadı.Bağlantı kurulması bekleniyor diyor fakat dosya gönderdiğim cihazda bağlantı başarısız ibaresi beliriyor. Nasıl yapabilirim acaba lütfen yardımcı olun çok acil.
En kısa sürede cevaplarsanız çok sevinirim gerçekten.
Şimdiden teşekkürler.

----------Eklendi @ 20:56:54 ---------- Yazıldı @ 20:31:00 ----------

Arkadaşlar çok acil yardım gerekiyor lütfen yardım edin.

----------Eklendi @ 21:55:50 ---------- Yazıldı @ 20:56:54 ----------

Hadi yardım edecek yok mu arkadaşlar

fatih54102

fatih54102

Üye
Arkadaşlar merhaba.
Geçenlerde bi blackberry aldım (blackberry curve 8520) bluetoothla dosya göndermeye çalışıyorum fakat ne yaptıysam bir türlü başaramadım. bununla ilgili diğer tüm konuları okudum bluetooth'u açtım bulunabilirliği evet yaptım, bluetoothla dosya al yöntemini uyguladım, eşleştirdim de fakat olmadı.Bağlantı kurulması bekleniyor diyor fakat dosya gönderdiğim cihazda bağlantı başarısız ibaresi beliriyor. Nasıl yapabilirim acaba lütfen yardımcı olun çok acil.
En kısa sürede cevaplarsanız çok sevinirim gerçekten.
Şimdiden teşekkürler.

----------Eklendi @ 20:56:54 ---------- Yazıldı @ 20:31:00 ----------

Arkadaşlar çok acil yardım gerekiyor lütfen yardım edin.

----------Eklendi @ 21:55:50 ---------- Yazıldı @ 20:56:54 ----------

Hadi yardım edecek yok mu arkadaşlar
Büyük ihtimal senin yaptığın bir sorundur ama bluetooth yeride arızalı olabilir önce yeni bir sürüm-version yükle . Yeni sürüm yoksa format at. Olmazsa servise götür. Bana göre keşke almasaydın onun yerine nokia n8 alırdın 1gh işlemci bilgisayarlarında 2gh oluyo yani küçük bilgisayar denebilir...

stan1905

stan1905

Üye
arkadasım eslestrdikten sonra atıyorum müzik dosyası istiyorsan arkadasından müzik dosyasına gir blackberry den ortam dan daha sonda seceneklerden bluetooth ile al de ve diğer telden yolla istedigin müziği öyle oluyor

Üst Alt