Çok Acil Lütfen Bakın__n95 ekrana bşy oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x0x

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acil Lütfen Bakın__n95 ekrana bşy oldu
1 senedr fln n95 kullanyrm dün aniden ekran mor sarı karşk bi renk oldu sonra kilitlendi kapttm bende açtğmda karıncalandı snra grntü tamamn gitti 2 tne oyun yukldm ama onlardn kaynklı olcağı sanmıyrm ltfn yrdm edn:ağlarım:

bRkxq93

bRkxq93

Üye
DüSündüüm kadaRıYLa buRada YapıLacak iS deiL 1 Sene oLdu dedin qiT Hemen qaRanTiYe ver peSini bıRakma Sakınn YapacakLaR Ske Skeee......... :D

x0x

Üye
    Konu Sahibi
.D.D.D grntsi bitti mslf dha önce kullnldı üstelik tlfn yurt dşndan geldi 1 seneyi belirtmemn sbebi dha önce byle bşyn olmadgnı anltmak

messi_10

Üye
Ekran filmin vefat etmiş arkadaşım banada aynısı olmustu ekranda noktalanmalar oluyodu sonra görüntü tamamen gitti yaptır elinden çıkart o telefonu bence ben yaptırmıstım telefonu elime alınca ön camera çok kötü çekim yapıyordu no tusu basmıyordu kapagı çok sıkınca ,ende bunlar olurmu bilmem ama elden çıkart onu

x0x

Üye
    Konu Sahibi
gerçkten o kdr umutsz m:ağlarım: tşk edrm

messi_10

Üye
tamir ettirirken dikkat et(NORMAL BİR CEP TELEFONCUSUNA TAMİR ETTİRECEKSEN EĞER) takılan parça %80 çin malı olcak orj takarlarsa benim saydıgım problemler olmayabilir ama çin malı takarlarsa ön camera gercekten okadar kötükü iğrenç ötesi oluyo No tusu basmıyor öndeki kapağı çok sıkınca çünkü komple değişiyor google a görsellere yaz N95 flex cable parçayı görürsün yaptırır kullanıcaksın kesinlikle orj parça olsun çin malı olursa dertleri bitmez.(bizzat başıma geldi) orj lerin fiyatları sanırım 45 lira falandı ama bölgeye göre değişir kendinde takabilirsin pek zorlugu yok telefoncu takarsa 50 yada 55 liraya falan takar

x0x

Üye
    Konu Sahibi
çok tşk ederm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt