ÇOK ACİL! Galaxy S2 hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rammstein

Rammstein

Üye
    Konu Sahibi
ÇOK ACİL! Galaxy S2 hakkında.
Beyler ben 2011 9. ayda Nokia E6 aldım. Fakat çevremde android işletim sistemli telefonlar gördükçe telefondan resmen soğudum. Şimdi size bir sorum olacak
Yurtdışı garantili gs2 buldum birtane 1200tl sıfır
ve kvk garantili ise 1540 tl
Nokia E6'yı yaklaşık 500 tl gibi bir fiyata alıyorlar...
Sizce ne yapmalıyım? Yurtdışı gs2 mi yoksa kvk garantili mi?

Çok acil cevap bekliyorum yönlendirmelerinizi dikkate alarak ikisinden birisini yarım saat sonra almaya gideceğim.

- - - Eklendi - - -

Beyler telefoncular kapanmadan bi görüş bildirseniz :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hocam bana sorarsan acele etme SGS2 için bekle derim acele işe şeytan karışır yine pişman olma ;) Kvk garantili Samsung ilk defa duydum Samsung Galaxy S2 yi Telpa garantili getiriyor garanti Telpaya ait ve 1540 TL pahalı bir rakam bence sabredin 10 gün kadar ve Babalar Gününü bekleyin derim illaki bi kampanya olur ve gs2 yi çok daha ucuza alabilirsiniz saygılar.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yurtdışı cihazlarda problemlerle karşılaşmamak için kvk derim arkadaşım eninde sonunda muhattabın belli para kolay kazanılmıyor ;)

djhiguramos

djhiguramos

Üye
sg3 ve diğer hayvani işlemcili telefonlar çıktıkça (iphone5 bile fiyatların kırılmasını sağlar) sg2 ucuzlar lg chocolate i hatırlayın 1000tl fiyatı vardı sonra bir kaç ay içinde 300 tl indirim oldu.Elinizde başka telefon varsa satın e6 yı derim o para lazım olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt