Çok Acil Ekran Kartı İLe İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acil Ekran Kartı İLe İlgili
Benim 1 ader laptopum var Nvıdıa ekran kartı var ancak onun denetim masasına girdimide şu çıkıyor denetim masasına girim ayar yapacaktım

[/URL][/IMG]

futbol123

futbol123

Üye
ekran kartı yerinden çıkmış

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yada Driver Guncel Dql Kullandiqin Ekran Kartinin En Son Guncel Driverini Indir Yukle

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
tamam araştırıp bi yükleyeyim

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
AYNN ÖYLE EKRAN KARTI YERİNDEN ÇIKMIŞ EKRAN KARTININ DRİVERİ GÜNCEL OLUP OLMASI BU HATAYI KESINLIKLE VERMEZ DRİVERİNİZ GÜNCEL OLMADIĞINI BELİRTİR EĞER KASANIN İÇİNİ AÇ Bİ BAK EKRAN KARTINDAN PowerSupply e giden kablolara bak eğer pc nın garantis idevam ediyorsa sakın açma kasanın içini :) Garantiye yolla hee bide Cpu-Z programını indir ordan bak bakalım ekran kartını goruyomu goruyosa açmana gerek yok ama gormuyosa yerınden falan çıkmıştır çok uzun oldu ama saygılarımla

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
AYNN ÖYLE EKRAN KARTI YERİNDEN ÇIKMIŞ EKRAN KARTININ DRİVERİ GÜNCEL OLUP OLMASI BU HATAYI KESINLIKLE VERMEZ DRİVERİNİZ GÜNCEL OLMADIĞINI BELİRTİR EĞER KASANIN İÇİNİ AÇ Bİ BAK EKRAN KARTINDAN PowerSupply e giden kablolara bak eğer pc nın garantis idevam ediyorsa sakın açma kasanın içini :) Garantiye yolla hee bide Cpu-Z programını indir ordan bak bakalım ekran kartını goruyomu goruyosa açmana gerek yok ama gormuyosa yerınden falan çıkmıştır çok uzun oldu ama saygılarımla

Niye Adam Bilqisayari Yerden Yeremi Vuruyor Kullanilmayacak Sekilde Ekran Karti Ciksin .?

Formattan Sonra Driver Gormez Windows 7'De Eminim ;) Simdi PC'Ne Format At bak Bakalim Sende Ayni Hatayi Veriyor Mu Vermiyor Muu .? :)

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nivdyanın sitesinden yeni güncellemeyi buldum yükledim tıkır tıkır çalışıyor sorun düzeldi laptop un kasası mı var :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye

Demek Ekran Karti Cikmamis :)
şakamısın birader konuyu hortlatıcam ama şansa gördüm bak ben orda ne yazmışım cpu-z programı ile bi bak eğer görüyorsa çıkmamıştır 2 öneride bulundum şimdi sen neyi ima ederek bu mesajı yazmışsın anlamış değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt