Çok ACİL c7 AÇILMIYOR (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakmania07

Üye
    Konu Sahibi
Çok ACİL c7 AÇILMIYOR (yardım)
değerli arkadaşlar akşama kadar hiçbir problem yaşamadığım c7 telefonumda akşam üzeri bilgisayara bağlayıp ovi store yeni güncelleme yüklerken telefon kapandı o vakit bu vakittir hiçbir yaşam belirtisi yok. Bir ara bağlantı kesildi dedi telefon bağlıyken sonra gitti. Telefonun içindekileri bilgisayar yedeklemek için bağlamıştım halbuki birden bu başıma geldi ne yapabilirim. Resim ve videolar mevcut bunları kurtarmam lazım!

cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım telefonu pc ye bağla otomatik olarak depolama modunda görmesi gerekiyor bilgisayarımda aç ve içinde dosyaları kopyala.... sonra telefonunu navifirmden indireceğin dosyalarla phoenix ile flashla bu kadar.

burakmania07

Üye
    Konu Sahibi
dostum telefon hiç açılmıyor ve şarja taksamda ışığı yanmıyor. Arada ara kabloyla taktığımda pc ye yeni donanım bulundu diyor bekliyorum aygıt takılı değil diyor kendi kendine yine deniyorum bu sefer hiç görmüyor durduk yere başımıza iş aldık

DustoJniK

DustoJniK

Üye
usb kablosunu değişik portlarda denemeye çalış...

burakmania07

Üye
    Konu Sahibi
valla olmadı zaten sık rastlanan birşeymiş anna üzerine bella yüklenmesinde internet kesilmesi veri gönderiminde bir kesinti oluncu bu oluyormuş servisin söylediği bu zaten anna dan kurtulmak için hemen yazılımı çıkardılar dediler. Evet tüm veriler silindi ama telefonun havası değişti. sağol dustoJink cevapların için

dreamer1981

Üye
valla olmadı zaten sık rastlanan birşeymiş anna üzerine bella yüklenmesinde internet kesilmesi veri gönderiminde bir kesinti oluncu bu oluyormuş servisin söylediği bu zaten anna dan kurtulmak için hemen yazılımı çıkardılar dediler. Evet tüm veriler silindi ama telefonun havası değişti. sağol dustoJink cevapların için

Hocam servisemi yaptırdınız

hizan

hizan

Üye
değerli arkadaşlar akşama kadar hiçbir problem yaşamadığım c7 telefonumda akşam üzeri bilgisayara bağlayıp ovi store yeni güncelleme yüklerken telefon kapandı o vakit bu vakittir hiçbir yaşam belirtisi yok. Bir ara bağlantı kesildi dedi telefon bağlıyken sonra gitti. Telefonun içindekileri bilgisayar yedeklemek için bağlamıştım halbuki birden bu başıma geldi ne yapabilirim. Resim ve videolar mevcut bunları kurtarmam lazım!

cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim

s.a özeline bak

burakmania07

Üye
    Konu Sahibi
evet bir arkadaşımın yakını nokia yetkili servisindeymiş sabah gittim yarım saat sonra aldım ücret ödemden yapıldı bu tür arızalarda zaten alınmıyormuş telefon orjinal halinde olduğu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt