çok Acil 6600 Ile Ilgili Yardım Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafatak

Üye
    Konu Sahibi
çok Acil 6600 Ile Ilgili Yardım Bekliyorum
Arkadaşlar Elimde Bi 6600 Tlf Var Telefona Batak Tavla Gibi Oyunlar Yüklemek Istiyorum Ama Tf Dosyaları Tanımıyor Yada Ben Kurmayı Bilmiyorum
Bide Java Programını Nerden Bulabilirim Hiçbir Yerde Yok Yaws Deli Olacam :@:@:@:@
Size Zahmet Bi Yardımcı Oluverin Noooolllluuurrr:(:(:(:(:(

toprakumit

toprakumit

Üye
kardeş şu anda laptoptayım ve nöbetçiyim fakat bana hatırlat yarın sana atayım... yanlış hatırlamıyosam vardı bende

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım Java Programını nasıl yüklüyorsun telefona? Bana kısaca bir anlatırmısın ?

asiller_sefille

asiller_sefille

Üye
Kardeş Ben De Yeni üye Oldum Ama Sis Proları Açıyor 6600 Sen Genede Jar Isterim Diosan Mailini Ver Atayım

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş Ben De Yeni üye Oldum Ama Sis Proları Açıyor 6600 Sen Genede Jar Isterim Diosan Mailini Ver Atayım

Mailden gidilmez sorun yerinde :nono:

Foruma yazarsan sorunları olan arkadaşlar buradan bakarak sorunlarını giderebilir....

Catty

Catty

Emekli Yönetici
arkadasım java dosyalrından uyumlu olanları acıyor mesela yanlıs hatırlamıyosam 176*208 olanları acıyor sis

Atakan

Atakan

Üye
tavla ve batak al blutooth data kablosu kar okuyucu infared gibi şeylerle tlf at kur

siberson

siberson

Üye
kardeş javaları tele hiç kurma çok yavaş çalıştırıyor yada hiç açmıyor sen en iyisi sıs olan oyunlara bak hem senin dediğin oyunların sıs olanlarıda vardı galiba

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
ben yükledi acmıyo telefonda yavasladı bence bırak onları baska oyunlar yükle :)

mustafatak

Üye
    Konu Sahibi
sağolun cok tesekkür ederim beni uyardığınız için uyarılarınızı dikkate alacam eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt