Çok aciiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllll yardım arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
Çok aciiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllll yardım arkadaşlar
Yeni bir televizyon almak istiyorum ama ucuz fiyata kaliteli birşey bulamadım sizlerden yardım bekliyorum...

-ekran boyu : 40 ınch ve üstü
-ekran boyutu 102 ve üstü
-lcd,plasma farketmez (hangisi ucuzsa)
-3D
-wifi
-200 hz ve üstü...

Lütfen güvenilir sitelerden ucuz fiyata bu özelliklerde önerirseniz çoook yardımcı olursunuz şimdiden herkese teşekkürler...fiyat konusunda 2000tl yi geçmesin yeter :( gönlümüz isterdi 5000 tl lik tv almak ama bunada şükür.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Gittigidiyorda samsung ue 40es6100 diye arat saticinin ismi avrupatvcenter 1760 tl saydiklarin hepsi var

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Sony Bravia KDL-40EX721 3D led tv al fiyat aralığı 1500 ile 2000 tl arası değişiyor.Bence alıyorsan bu modelden al hem senin istediğin gibi 40" 102cm ekran hem 3 boyutlu hemde 200hz hd ;)

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
Sony Bravia KDL-40EX721 3D led tv al fiyat aralığı 1500 ile 2000 tl arası değişiyor.Bence alıyorsan bu modelden al hem senin istediğin gibi 40" 102cm ekran hem 3 boyutlu hemde 200hz hd ;)
SONY çok kaliteli televizyonlar üretiyor diyorlar hem görüntü hemde ses olsun.gözlükte hediyeli olursa tadından yinmez.

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
:) evet doğrudur dünyanın en kaliteli markası sony dir.Belki dikkat etmişsindir de bütün büyük stadyumlardaki skoru ve pozisyon tekrarıni gösteren dev ekran tvler sony :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...