Uygulama Cogu uygulama acilip hemn kapaniyor

Sponsorlu Bağlantılar

yunusalkis

yunusalkis

Üye
    Konu Sahibi
Cogu uygulama acilip hemn kapaniyor
Arkadaslar cihazim galaxy s3. Cihazim rootlu olsugu halde cogu uygulama aciliyoe ve hemn kapaniyo ama arkapkanda calismaya devam ediyo. Bunun sebebi nedir acaba?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sebebi android sisteminin bu mantıkla çalışması. bunun root olmasıyla yada olmamasıyla alakası yok. bu şekilde uygulamaların açıldığında daha hızlı çalışması sağlanıyor.

yunusalkis

yunusalkis

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlaşıldım galiba. Benim demek istedigim yukledigim bazi oyun ve uygulama acilmiyor. Acilsa bile bi kac saniye sonra kapaniyor. Ornegin bi kac saat once real racing 2 apk dosyasini yukledim. Wi-fi uzerinden indirdi data dosyasini oyuna girmeye calistigimda bi kac saniye sonra hemen attiyo oyundan. Onun sebebini ogrenmek istiyorum.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yanlış anlaşıldım galiba. Benim demek istedigim yukledigim bazi oyun ve uygulama acilmiyor. Acilsa bile bi kac saniye sonra kapaniyor. Ornegin bi kac saat once real racing 2 apk dosyasini yukledim. Wi-fi uzerinden indirdi data dosyasini oyuna girmeye calistigimda bi kac saniye sonra hemen attiyo oyundan. Onun sebebini ogrenmek istiyorum.
anladım. sebebi tam olarak belli değil. ama ayarları sıfırlamak işe yarayabilir. yani buna yüklediğiniz bir uygulama yada yaptığınız bir ayar sebep olmuş olabilir.

yunusalkis

yunusalkis

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler. Dediginizi denicem.

BYFECI

BYFECI

Üye
Bendede bazen oluyor..

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Uygylama veya oyun tlf ile uyumlu deildir die dusunuyorm bndede bazi oyunlarda oluo frkli bir apk deniorm sorun ortadan kalkiyor

yunusalkis

yunusalkis

Üye
    Konu Sahibi
Evt farkli apk ler deniyince illa bi tanesi calisiyor. Bende telefonda bir sorun var zannetmkstim icim rahatladi sagolasin.:o

Natronyqq

Üye
Ben free fıre oynuyorum telefonum galaxy 3 mini indiriyorum siyah ekran çıkıyo hemen kapanıyo ne yapmalıyım

Üst Alt