pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Coderus'a söyleyin vitesi küçülsüngüncelledim.
[ENGİN];6239745' Alıntı:
Coderus'a söyleyin vitesi küçülsünsınırzız internetle güncellemek ölüm gibi saat başı güncelleme mi olur yahu
Sayfa geçişlerinde anormallikler var ayrıca dokunma hassasiyeti biraz tutarsız bunlar düzelecektir eminim.
ayni dertten bende muzdaripim abi
Sanki sen uyumayacan Oğuzben daha indirmedim zaten MeeFox'u uyuyana kadar birakmiyor bu adam uyusun oyle indircem
[ENGİN];6240148' Alıntı:Sayfa geçişlerinde anormallikler var ayrıca dokunma hassasiyeti biraz tutarsız bunlar düzelecektir eminim.
Hiç sorma Oğuzşimdi güncellemeyim bari? Kararlı sürüm çıkarsa onu indirek
Eyvallah Serdar ben onu gözden kaçırmışım bakayım hemendokunma hassasiyetini ayarlardan ayarlayabiliyorsun abi. üçüncü ekran görüntüsünde touch radius var. basacağın alanı ve basınca hangi açıyı algılayacağı ayarlanıyor.
Ufak tefek tutarsızlıkları var ama fena değilArkadaşlar bu tarayıcı güzel mi hiç denemedim. Bir de Türkçe dil desteği var mı acaba?
[ENGİN];6241502' Alıntı:Ufak tefek tutarsızlıkları var ama fena değilİyileştirme yapılacaktır muhakkak.
Dil desteği şu anlık yok sanırım göremedim o seçeneği ama ilerki zamanlarda eklenebilir kanısındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?