Codemasters formula 1 2010 Oyun incelemesi, detaylı inceleme, resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Codemasters formula 1 2010 Oyun incelemesi, detaylı inceleme, resimler
Formula 1 2010 oyunu incelemesi.

Oyunu bugün oynama şansını elde ettim. F1 yarışı severleri bu oyunu kesinlikle oynamalı diyebilirim. Grafikler son derece güzel. Oyuna f1 smülasyonu diyebilmek mümkün. Formula hakkında hiçbir bilgisi olmayan birisi, bu oyunu tam anlamıyla oynayamaz. Oyun sadece play, ok tuşlarıyla sür tarzı bir yarış oyunu değil.
Yarış sırasında arkanızda sizden galibiyet bekleyen bir takım olduğu hissine kapılıyorsunuz. F1 deki kuralların tamamına yakını bu oyundada geçerli. Klavye ile oynamakta biraz zorluk çektim. Direksiyonla tam sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Oyunda en hoşuma giden nokta, havanın heran değişebilmesi. Özellikle sağnak yağmur yağdığı zamanlarda önünüzdeki arabanın suyu kaskınıza fırlatması ve önünüzü görememeniz oyuna heyecan ve gerçekçilik katmış. Yağmur tanelerinin araç üzerinde rüzgardan geriye doğru süzülüşü bile düşünülmüş.

Oyunda seslere değinecek olursak :D işte burda ipler kopuyor. start\finish noktasında yarışa başlarken ses gerçekten bir formula pistinde olduğunuzu hissettiriyor. Pite girdiğinizde yankı sesi , Vites azaltma ve lastik sesleri sizi cezbedecek.

Minimum sistem gereksinimleri:
• Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz ya da Athlon X2 işlemci
• 1GB RAM (Vista için 2GB)
• Ekran kartı: GeForce 7800 / Radeon X1800 ya da daha iyisi
• Dual Layer destekleyen DVD-ROM sürücüsü
• 12.5 GB boş disk alanı

• Beğen
Tepkiler: Necmati

e1b1

e1b1

Üye
çook güzel görünüyor .

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beklentileri karşıladı bence

Necmati

Necmati

Üye
güzel oyun denemek lazım...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oyunun demo versiyonunu çıkarma gereksinimi duymamışlar. Tek kötü yanı bu.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
12.5 GB galiba oyunun hafızası benim pc 4 gb oyunu zor oynatıyo bunu hiç oynatmaz

kral sagocu

kral sagocu

Üye
PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL MODERATOR...:oke::islik

--------------- Ekleme ---------------

PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL KARDEŞİM...:hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sende sağol

erkanaymak

erkanaymak

Üye
ben oynuyorum ve inanılmaz sarıyor insanı herkese tavsiye ederim moderatörün anlattığı gibi arkanızda sizden başarı bekleyen bir takım olduğunu hissediyorsunuz ve klavyeyle biraz zor oluyor ama yinede oyunun zevkinden vazgeçilmiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...