codegen ultimix 88 ölü pixel ?

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
codegen ultimix 88 ölü pixel ?
arkadaşlar hepsiburadadan codegen ultimix 88 urununu sipariş ettim kapıda ödeme ile bu ürün geldiginde direk ölü piksel olup olmadıgını nasıl anlayabılırım ve ilk actıgımda batarya işini ne yapmalıyım daha aktif ve daha stabil batarya süresi için bataryayı ilk geldigiinde hemen bitirip sonramı doldurmam lazım ve kac saat dolması lazım veyahda ilk geldigi andamı bataryaya takmam lazım ve kac saat anlayanlar lütfen cevap verirse sevinirim.İYİ GÜNLER...

The Time Lord

The Time Lord

Üye
arkadaşlar hepsiburadadan codegen ultimix 88 urununu sipariş ettim kapıda ödeme ile bu ürün geldiginde direk ölü piksel olup olmadıgını nasıl anlayabılırım ve ilk actıgımda batarya işini ne yapmalıyım daha aktif ve daha stabil batarya süresi için bataryayı ilk geldigiinde hemen bitirip sonramı doldurmam lazım ve kac saat dolması lazım veyahda ilk geldigi andamı bataryaya takmam lazım ve kac saat anlayanlar lütfen cevap verirse sevinirim.İYİ GÜNLER...

ilk olarak olu piksel isi soyle

telefon acilir
kamera acilir
negatif moda alinir
kameranin onu kapatilarak ekranin TAMAMEN beyaz olmasi saglanir
fotograf galeriden acilarak tm ekran yapilir(ekranda hic birsey olmayacak, eger cerceve falan varsa bi kere resme tikla)

sonrasinda incele ekrani. beyazdan baska olmasin

batarya konusuna gelince, o 18 saat tak vs seyler lityum iyonlu pillerle magarada kaldi. kafana gore takil.

fingerback5

fingerback5

Üye

Bataryayi onemseme tak %100 olunca cek.

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
eyv kardeşim sagol dedıgın ısı evdekı 2 tablette yapayım ogrenmıs olurumç.D

- - - Eklendi - - -

kardeşim androidde kamerayı actım negatif moda alma yok o dedıgın negatıf bulutlu fln filndda cıkması lazım degilmi cıkmıyor orda d

Archonn

Archonn

Üye
eyv kardeşim sagol dedıgın ısı evdekı 2 tablette yapayım ogrenmıs olurumç.D

- - - Eklendi - - -

kardeşim androidde kamerayı actım negatif moda alma yok o dedıgın negatıf bulutlu fln filndda cıkması lazım degilmi cıkmıyor orda d

Markette dead pixel uygulaması var onu indirin.