Code 0589630 rezaleti-guncel yazilim olmayisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
Code 0589630 rezaleti-guncel yazilim olmayisi
Turkcellden almis oldugum bir N97im var ve hic ben N97yim dedigini goremedim malesef.
*internetden video izleyemiyorum. Flash desttegi 0 arastirdim hic bir ek yazilim olmadan izlenebilen N97 modelleri var.
*telefonum butonlar bastigi halde uygulama acmiyor devamli kitleniyor donuyor sacmaliyor ve ne kadar format atsamda yazilim yuklesemde duzelmiyor.
*GPS hic bir sekilde calismiyor sebeke destegiyle bile forumdaki tum yontemleri denememe ragmen.

Telefonu garantiye gondermeyi dusunuyorum ama yorumlardan anladigim kadariyla verdigim gibi -hatta kotusude olabilir-geri donucek. Ayrica ekranin sol ust kisminda hayli buyuk ve belirgin bir siyah serit var.

Tum bunlari goz onunde bulundurursak acaba ben garantiye gondersem duzelme ihtimali varmi ya da sizin bana onerebileceginiz bir cozum varmi?

Birde telefonu degistirme talebinde hangi sartlarda bulunabiliriz ve hangi yollari izleyerek yapabiliriz.

Tesekkurler...

batuone

Üye
sen o telfdan umudu kes..

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
Zaten adam akilli bisey yazan ciksa sasardim

Davulbaz

Davulbaz

Üye
kilitlenme kasma olayında bir garıplik var.screenshot gönerebilirmisin o şeridi merak ettim

celibar

celibar

Üye
aşağıdaki linkteki 4. maddeyi okursan haklarını öğrenirsin. arızalı malı 30 gün içerisinde üreticiye bildirirsen para iadesı alabilirsin.daha detaylı bilgi aşağıda

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
telefon yeni değilki nasıl iade edeyim. bugün KVK Bakırköy şebesine gittim sistem arızalıymıs sorunu yazın zarfa koyun atın kutuya dediler bende pulda yapıstırıyımmı dedim saf saf konusuyolar ya delirtdiler beni xD

efato

efato

Üye
arkadaşım bence yaşadığın yere en yakın nokia care'i araştır ve oraya başvur. kvk'dan daha ilgili olacaklarına eminim. nokia'nın türkiye sitesinden bulabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt