codblackops2 .. :)

Konu Sahibi
codblackops2 .. :)
evet arkadaşlar uzuuun zaman önce bu bölümün açılması ile ilgili konu açmıştım, yönetici arkadaşlar sağolsun isteğimi kabul etti ve bölüm açıldı bugün farkettim de benim niye konum yok burada? neyse tanışma faslına geçelim , adım ömer5 ekim 1993 malatya doğumluyum , aslen ıstanbulda yaşıyorum ailemle birlikte fakat üniversite şartlarından dolayı konyadayim öyle ışte 26 mayıs 2012 de foruma kayıt olmuşum, o zamandan bu yana 1 ay 1 haftaya yakın bir zamanımı forumda geçirmişim eveet yorumları alalım

Türe

Üye
Dostum , arkadaşım , arada sinir ettiğim onun da beni sinir ettiği bir varlık olup severim

Tepkiler: codblackops2
Bende Kayseri deyim Bana Burda Forumda Ve Bölgede En Yakın Kişi __kaptan__ Seninki Kim ? Unutmadan asigsasi Abiminde Emeğinide Unutmam Sağolsun Varolsun

Haydar

Emekli Yönetici
malesef bir türlü tanışma fırsatı bulamadık. forumda aktif olan biri olduğu iyi biliyorum her zaman rastlıyorum

biraz uzun yazsaydın keşke

Konu Sahibi
Bende Kayseri deyim Bana Burda Forumda Ve Bölgede En Yakın Kişi __kaptan__ Seninki Kim ? Unutmadan asigsasi Abiminde Emeğinide Unutmam Sağolsun Varolsun

Hiç dikkat etmedim mekan olarak ama kişi olarak baya kişi var saymaya kalksam unuttuklarim olur sonra tavır vs

- - - Eklendi - - -

malesef bir türlü tanışma fırsatı bulamadık. forumda aktif olan biri olduğu iyi biliyorum her zaman rastlıyorum

tanışırız

- - - Eklendi - - -

biraz uzun yazsaydın keşke

O kadarda uzatmaya gerek yok mobilden

Konu Sahibi

Sinir etmek sinirlendirmek değildir olum tatlı atışmadır onlar

- - - Eklendi - - -

Tabii birşey demiyorum zaten, kalp kırma noktasına varmayan tartışmaların hepsi senin dediğin gibi ufak atışmalardir

Ömer candır. Ömer adamın dibidir. Ömer kardeştir. Ömer vurdu ve goooll
Şaka bir yana hiç bir kötülüğünü görmedim kendisinin. Telefon şakası yapılmasından hiç hoşlanmaz İkili ilişkilere önem verir. Hakkında kötü düşünülecek en son insanlardan biridir. On numara beş yıldızdır

Konu Sahibi

Sağolasin muhammed telefon şakası işine gelince, fatih ve tarık vardı senin nerden haberin oldu senide telefonda dalgaya alsalar..

Türe

Üye

oo muhammed abii

Sağolasin muhammed telefon şakası işine gelince, fatih ve tarık vardı senin nerden haberin oldu senide telefonda dalgaya alsalar..

Şuana kadar bütün denemeler olumsuzlukla sonuçlandı Var mı öyle bir babayiğit

1 kere aradınız/aradılar başka olmadı ki

- - - Eklendi - - -

ınan telefonda ne konuşacağım bilmiyorum

Bende de tam tersi

iyidir abim be çok özledim eski günleri Sen de iyisindir umarım

Sivil elbiseleri giymek oldukça iyileştiriyor insanı
Özlenmez mi ya Ama o günler bir daha gelmez. Tekrarını umup boşa hayal kurmayalım bence. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık