CoD: Black Ops 2 Giderek Ayyuka Çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
CoD: Black Ops 2 Giderek Ayyuka Çıkıyor
Activision'ın Black Ops 2'den 6'ya kadar domain adreslerini satın almasıyla ortaya çıkan "öngörüler" daha da somutlaşmaya başladı.

Hugo Beyer adlı tasarımcı (ki kendisi Beatles Rock Band, Anno 1404 gibi oyunlarda yer almıştır) LinkedIn sayfasında "Şu anda CoD: Black Ops 2" adlı projede yer aldığını belirtti. Ondan sonrasını zaten tahmin edebiliyorsunuz. Fakat Nerve Software'de çalıştığı gözüken sayfada, "bu şirket de neyin nesi ki?" diye araştırdığımızda şirketin daha önce Activision ile pek çok projede çalıştığı gözüküyor (örneğin, James Bond Quantum of Solace, Black Ops 1 gibi). Henüz bir açıklama yapılmasa da durumun fake olma olasılığı oldukça düşüğe benziyor.

Daha taze bir haberse Amazon Fransa'dan geldi. Amazon sayfasında kısa bir süreliğine Black Ops 2 sayfası belirdi ve 69.99€ fiyatı gözüktü. Hatanın farkına varılmasından çok kısa bir süre sonra da sayfa kapatıldı ama ekran görüntüleri çoktan alınmıştı.

Tamam, bu sene bir CoD oyunu daha gelecek, ama bu resmi sessizlik ne zaman bozulacak, merakla takip ediyoruz.

XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
La bi arada mw4 çıktı diye foto koymuşlardı :hmmm

India

India

Üye
    Konu Sahibi
mw4'e daha çok var fakedir o :) hatta çıkmayabilir yada başka bir isimle.. şimdiden konuşmak doğru olmaz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Black ops güzeldi ikincisi çıksın o da güzel olur :D

XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
mw4'e daha çok var fakedir o :) hatta çıkmayabilir yada başka bir isimle.. şimdiden konuşmak doğru olmaz

Yok aga mw4 ü aldım evimde oynadım 2 saate bitirdim ve bizim oyunla aynı olduğunugördüm diyodu yapımcısı
haber kaynağını hatırlamıyom :)

India

India

Üye
    Konu Sahibi
mw4 derken callofduty4 ten bahsediyor heralde?? başka türlü çok saçma oluyor çünkü adamlar mw4 yapmış bitirmiş denemişler...imkansız :D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
MW4 ü mü bitirdin :ah yok artık :ehe

India

India

Üye
    Konu Sahibi
mw4 değildir o cod4tür :) daha mw3 çıkalı 3-4 ay olmuş mw4 hayatta olmaz

XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
Yaw yok haberk kaynağını hatırlamıyorum MW4 korsan çıktı felan filan araştırcam şimdi

COD4:kop::kop::kop:

----------Eklendi @ 19:38:13 ---------- Yazıldı @ 19:26:19 ----------

bulamıyorum len

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Yaw yok haberk kaynağını hatırlamıyorum MW4 korsan çıktı felan filan araştırcam şimdi

COD4:kop::kop::kop:

----------Eklendi @ 19:38:13 ---------- Yazıldı @ 19:26:19 ----------

bulamıyorum len

kim diyorsa onun akli dengesi yerinde değil boşver onu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...