çocuklar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla çocukluğumdan beri eve çocuk gelince odama kapanıp kimseyi odama almazdım hala öyle.İyiki en küçük çocuğum kardeş falan aman Allah korusun Geçmiş olsun sanada

Mert

Üye
Sallandırıcan iki tanesini bak bi daha yapıyorlar mı?

Tepkiler: kullanıcıadları
    Konu Sahibi
Valla çocukluğumdan beri eve çocuk gelince odama kapanıp kimseyi odama almazdım hala öyle.İyiki en küçük çocuğum kardeş falan aman Allah korusun Geçmiş olsun sanada

Valla sağolasin abim artık yeter diyorum çok sabırlıyımdir ama sınırı var onun da bazen hayattan bezdiriyorlar

- - - Eklendi - - -

Sallandırıcan iki tanesini bak bi daha yapıyorlar mı?

onlar acıya dayanıklı bize gelince öyle değil ama dokununca ağlıyorlar.

ugur1000

Üye
kardeş şu an sana çok acıdım 1-2 hafta sabred yapacak bişi yok şunu yapmayı dene ikisini farklı odada tut biri bi odada resim falan yapsın diğeride diğer odada bilgisayar oynasın 1 saat sonra aynılarının tam tersini yapsınlar yani pc oynayan resim yapsın falan belki yaraı olur

Konu Sahibi

ınan ki onlar ayrı kalamaz (kavga etmek için) nasıl bi varlıklar anlamadım bende biri otururken diğeri yanına gelip uzanıp onu dürtüyor. Böyle birbirlerine karşı garezleri var

ınan ki onlar ayrı kalamaz (kavga etmek için) nasıl bi varlıklar anlamadım bende biri otururken diğeri yanına gelip uzanıp onu dürtüyor. Böyle birbirlerine karşı garezleri var

En sevmediğim çocuk tipi Şımarıklığından ağlayan ve kavga eden çocuklara hiç gelemem bir kötü olup ağızlarına vurmamak için kendimi zor tutuyorum.Valla daha fazla anlatma oraya gelip ağızlarına acı biber sürücem

Konu Sahibi

Valla varya benimde yeğenlerim var hiç böyle değiller uslu uslu otururlar hiç kavga etmezler yaw. Birde bunların anneleri bazen vuruyo bunlara vuruyo dediğim de sağlam vuruyo ağlıyorlar 2 dakika sonra aynı ama annelerinin vurduğunun yapısı kadar biz vursak yarım saat ağlarlar böyleler ışte

- - - Eklendi - - -

benim çocuğum olursa Allah korusun böyle olmasında nasıl olursa olsun.

Tepkiler: kullanıcıadları
kavga etme olayını hiç anlamıom ablamla ben hiç kavga etmedik darılmadık bile bi sorun olduğğunda ilk ona anlatıom

konuyu yeni gördüm
Mehmet (abi ) anlayamadığım şey şu yorumlarda hep anneleri diye bahsettiğin kadın senin annen mi değil mi?
Öyleyse niye annem demedin bu üç sorunun cevabını bekliyorum hem de hemen yoksa benim ufaklıkla yeğenleri de gönderirim gürültüyü o zaman görürsün =D

Konu Sahibi

üvey annem anne diye hitap etmiyorum yenge diyorum ona. Da ben 3 soru göremedim yaw

ismail

Üye
biliyon kardeşim takmamak gerek.
Yapcak başka bikl yok ki

ismail

Üye
aynen bende bu ayın bitmesine 3-4 gün varken başlıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...