kullanıcıadları
Üye
Valla çocukluğumdan beri eve çocuk gelince odama kapanıp kimseyi odama almazdım hala öyle.İyiki en küçük çocuğum kardeş falan aman Allah korusunGeçmiş olsun sanada
Sallandırıcan iki tanesini bak bi daha yapıyorlar mı?
kardeş şu an sana çok acıdım1-2 hafta sabred yapacak bişi yok şunu yapmayı dene ikisini farklı odada tut biri bi odada resim falan yapsın diğeride diğer odada bilgisayar oynasın 1 saat sonra aynılarının tam tersini yapsınlar yani pc oynayan resim yapsın falan belki yaraı olur
ınan ki onlar ayrı kalamaz (kavga etmek için) nasıl bi varlıklar anlamadım bendebiri otururken diğeri yanına gelip uzanıp onu dürtüyor. Böyle birbirlerine karşı garezleri var
En sevmediğim çocuk tipiŞımarıklığından ağlayan ve kavga eden çocuklara hiç gelemem bir kötü olup ağızlarına vurmamak için kendimi zor tutuyorum.Valla daha fazla anlatma oraya gelip ağızlarına acı biber sürücem
onları psikolog adam etmez. Bi an önce büyümelerini istiyorumbirde annesi falan böyle şeylere pek yakın değil ondan gönderilsin desem bile göndermezler.
Psikologa gitsinler nasil duzeliyorlar gorursun
Neden?
valla bilmiyorum ama gönderin desem de göndermezler ki
Neden?
Peki, siz bilirsiniz
ne bileyim ben ya offdaha adam akıllı hastaneye falan götürdükleri yok bi de psikologa hiç götürmezler. Sorumsuzluk diyeyim artık
kavga etme olayını hiç anlamıom ablamla ben hiç kavga etmedik darılmadık bile bi sorun olduğğunda ilk ona anlatıom
konuyu yeni gördüm
Mehmet (abi) anlayamadığım şey şu yorumlarda hep anneleri diye bahsettiğin kadın senin annen mi değil mi?
Öyleyse niye annem demedin bu üç sorunun cevabını bekliyorum hem de hemen yoksa benim ufaklıkla yeğenleri de gönderirim gürültüyü o zaman görürsün =D
biliyon kardeşim takmamak gerek.
Yapcak başka bikl yok ki
aynen bende bu ayın bitmesine 3-4 gün varken başlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?