Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
buyrun arkadaşlar ben en iyi şekilde mixledim öbür adama fln bakmayın dj farukmuş kayma yapmış o şarkıda kopyalamış yapıstırmış başka yerlere bozuk yapmıs sonra diyo dj faruk onumu dinliyecez biz şarkımızımı burda 4x4 lük kaliteyle gerçek şarkı gibi yapıldı taaa 1 dk lığı var bunun orda en adi şekli ama benimkinde öyle değil çok net sesler sizden istediğim sadece bir teşekkür ve bunu ben yaptım diye benden çalmamanız.
Bu Müzik ATV'nin özel mix'idir.Çocuklar Duymasın adlı diziye özel olarak değişik ritimle yapılmıştır.Müziğin Orjinali Zaten kısadır lakin sizler için uzun versiyon'nu kardeşime yaptırdım.Kısacası müziği loop'layarak ayrıca bir kaç efekt ile uzattı yaklaşık 5 6 dk lık bir süresi oldu.Müziği indirmek için bu adrese gidin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adresten müziğin uzun versiyonunu Mp3 olarak temin edebilirsiniz.