Tuba
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet vallaha 5 yaşımda tuttum5 yaş mıMaşallah
Yok seni kandırmışlarben 6da basladim ozamanlar oruclar ogleye kadardi yada bana oyle ogrettiler
beş sene önce galiba mutfakta gizlice kek yemiştim. (yine kek)
Maç oynardık oruçlu oruçlu, sonra yüzümü yıkarken çaktırmadan su içerdim
Çok haylazmışım ha
çocukluk Işte insanda merak oluyor o zamanlarda. Zorla beni de kaldır beni de kaldır sahura diyoruz kaldırıyorlar hatta bazen kaldırmayıp uyandırdık sen uyanmadın diyolarkaldırdıkları zaman da gidip yemek yiyoruz uykulu uykulu sersem bi şekilde. Çocukken az yemek yiyip su içip oruc tutmadık
Afiyet olsun
Aynen çok ısrar ederdim ben '' bende kalkacağım bende sizinle yiyeceğim '' çocukluk işte orucu tutturmasalar bile bir kaç gün oruç tutmak için izin koparmak ve o sahur ortamı hoş oluyorr
ben ilk orucumu 9 yaşımda tuttum
Aynenhoşumuza gitmek ne kelime. O yemeği gece yiyebilmek için ne ağladığım zamanı hatırlarım. Yemek güzel olmasa bile tatlı geliyo insana sahur
22 yaşında yim ben küçükken annem korkutuyordu beni gece sahura uyandigimda annem biz oruc yiyoruz sen kalkma oruç da çocukları yer diyodu korkudan yatağından çıkmıyordum oruç beni yemesin diye
harika22 yaşında yim ben küçükken annem korkutuyordu beni gece sahura uyandigimda annem biz oruc yiyoruz sen kalkma oruç da çocukları yer diyodu korkudan yatağından çıkmıyordum oruç beni yemesin diye
Benim çikolatayı yediğim gibiilk tuttuğumda arefeydi. Heralde 6-7 yaşlarındayım. Bayram hazırlığı falan herkes tatlılar hazırlıyor. Benim de canım çekiyo tabii. Açlık falanda bi yandan. En sonunda 5 baklavayı götürmüştüm unutup oruçlu olduğumu. Sonra da hatırlayınca ne ağlamıştım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?