Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Coby tablet oyun oynarken yeniden basliyor
Sponsorlu Bağlantılar
58lanet65
Üye
Konu Sahibi
Coby tablet oyun oynarken yeniden basliyor
Arkadaslar. Tableti alali 2 haftaya yakin oldu Gta sa Gta3 yada farkli bazi oyunlarda donuyor ve yeniden aciliyor
Özellikleri: Mali400-1gbram-1.2ghz(2cekirdek)
Lutfen yardim edin
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Isınma falan oluyor mu bide sık sık mı yapıyor
58lanet65
Üye
Konu Sahibi
İsinio biraz da sıksık degil 30 dk daha fazla oynuoda kaza yapnca fln oyun donuo kitlenio makina yeiden baslio
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Valla tabletten hiç anlamam ama format at oyunlara girerken rami temizle verebilceğim tavsiyeler bunlar
58lanet65
Üye
Konu Sahibi
2 kere sifirladim biraz duzeldi gibi oldu yime aynisi ama makina kilitlenince batarya 0 gozukuo ha bide ram temizleme dedin yha bna guzel bi tane sylyblrmsn clean master ram booster haric yardmlarn icinde tskr edrm
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Zaten en iyilerini kullanıyon ram konusunda. Belki bataryada sorun olabilir garantisi varsa gönderin. Rica ederim
58lanet65
Üye
Konu Sahibi
Krdsm galiba cozdm 2D oynamaya zorla die bisi var yha gelistiricide o etkinmis de bnm gta sa apk lar biraz dandik 1.05 yukleyinde de durdu dio pfssssss
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
2D oynamayamı hmm benim teldede var o onu kapatınca giriyomu peki
58lanet65
Üye
Konu Sahibi
ya calisan bi apk bulsam ilk verisyonlardan denicem hmde gta sa chater trde var sayfadabi dolu indirdim sd data fln hersey tam offlineye basiom opekran siyah kalio masa ustune sallio
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
aratırken gta san andreas mali-400 apk diye arat birde
58lanet65
Üye
Konu Sahibi
tmym krdsm saol
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Haber bekliyom çalışırsa söyle
58lanet65
Üye
Konu Sahibi
ya krdsm hepsimi apklerin o....u olur yha hepsi sd data cekmeye calisio herseym tam oldugu hldeKnka bn obb dosyalarini ynlslikma sildim simdi ben bu siteden gta sa yi indrym ( a-n-d-r-o-i-d.-m-o-b.-o-r.g ) ust tireleri silerseniz girer