Allahin Cezasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
[Cnyt] RM-596 Belle Refresh 111.040.1511
Herkese selamlar. siteye 3-4 yildir uyeyim konulari takip ediyorum ama bu ilk postum, hic paylasimci olmadigimi anladim..)) Herkes gibi bende kendi cfw'mi yapiyorum ve kullaniyorum ama ben telefonu ingilizce olarak kullaniyorum. 3-5 arkadasim istiyor diye bu son hazirladigim cfw'yi turkcelestirdim. belki begenen olur diyede buraya koymak aklima geldi. Hazirladigim cfw'nin %90'ini ben yaptim ve cfw'yi oturdugum sitede en az 5 tane N8'e yukledim gayet stabil ve sorunsuz. Bir tek ufak hatasi var turkce klavyede iki tane ''i'' harfi var, yani ı harfide i harfi olarak gozukuyor arkadasim farketmis bana soyledi sanirim kullandigim fonttan kaynaklaniyor dikkat etmedim pek. Olay bundan ibaret begenen olursa yuklesin kullansin begenmezsenizde vatan sagolsun..))
- Cfw'nin ozlliklerini yazayim genel olarak, yuklu olanlari akildan yaziyorum unuttuklarim olursada surpriz olsun..))
- installserver, rompatcher 3.1 ve yamalari eklendi
- Yazi tipini comics sans yaptim
- Batarya ve oyun performansi icin cpu ve gpu ayari yapildi
- Dolby mod ve ekolayzir gayet duzgun calisiyor, varsayilan muzik klasorleri E:music ve F:music olarak ayarladim
- Sarki bilgileri duzenlenebiliyor
- Avkon mod ekledim, batarya, wi-fi, bluetooth, usb ikonlari, togglelar ve transparan widgetlar
- Karsi taraf telefonu acinca ve kapatinca titresim modu ekledim (tactile feeback)
- Kinetik kaydirma ve korumali dosyalari bluetooth ile gonderme ekledim
- Power tusuna yeniden baslatma ekledim ve download yeniden baslatincada devam ediyor
- Kamera modlari ekledim resim video kalitesi ve extra zoom icin ve kamera kapatilinca olusan ram sorununu giderdim
- Efekler ve yamalar E: de
- Ekstra gps sunucusu ekledim
- Haritalar, magza, adobe reader, quick office yuklu, shazam f mobile security youtube vs sildim
- Daha ufak tefek artilari var hepsini hatirlayip yazamadim mazur gorun, ekran goruntusu eklemeyede usendim ama merak eden olursa koyarim..))
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız