Cnc Tornave Cnc Dik İşleme proğramlama ve çizimleri.Bölüm2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Cnc Tornave Cnc Dik İşleme proğramlama ve çizimleri.Bölüm2
arkadaşlar lütfen daha cevap vermeden konu kapatılmış bismillah bi durun hele soruları cevaplayalıım hem sadece maxicep e üye olanlar değil dışardan bu konuyu görenlerde mutlaka üye olup ilgileneceklerdir. Makina Bölümü olmalı eğer konu CNC ise kısa bi sürede bir çok üye toplayacaktır.
bu arada tamam siteye artık fazla zaman ayıramıyorum bu doğru ama bu siteye bi daha girmeyeceğim manasına gelmez.

'Şeref'

Emekli Yönetici
Diğer konuda admin arkadaş belirtmiş, "sanayi işi bize göre değil diye" Ayrıca sitede bununla ilgili hiç konu yokken böyle bir bölüm açmak pek doğru olmaz, Elinizde cnc ile ilgili paylaşıcak bilgi vs. varsa konu dışına açabilirsiniz, google de arayanlar bulabilirler yine..

Burak

Üye
diğer konuda hasan abi yazdıya, sanayi işi bize göre değil diye.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
tamam zaten siz adminlerin amacı herşeye yok çekmek. yapacak bişey yok o olmaz bu olmaz diye diye forum kaldığı yerde saymaya devam ediyor ilerleyin biraz.

konyarapp

Üye
Arkadaşım cep telefonuna özgü bir sitede sanayi içeriği olan bir bölüm açmanın ne anlamı var ?Her sektörün ayrı forum ve websiteleri var ?Ben kendimde makinacıyım.Neden buraya bu konunun açılmasını istiyorsun anlamış değilim :S

'Şeref'

Emekli Yönetici
Herşeye yok çekildiği filan yok, geçmişte bir çok öneri burada konuşulup hayata geçirildi :oke:

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım cep telefonuna özgü bir sitede sanayi içeriği olan bir bölüm açmanın ne anlamı var ?Her sektörün ayrı forum ve websiteleri var ?Ben kendimde makinacıyım.Neden buraya bu konunun açılmasını istiyorsun anlamış değilim :S
oki bende makina forumlarına takılırıım bye

SEDATCNC

Üye
Ne saçma laflar güle güle şu bu ...boşuna işgal etmeyin siteyi....

Burak

Üye
gideni zorla tutucak halimiz yok !

xinanux

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt