berke690 Üye oguzxw' Alıntı: bulursan banada atsana Genişletmek için tıkla ... Niye ole dedin yok mu hatirliyorum ole biseyler
oguzxw' Alıntı: bulursan banada atsana Genişletmek için tıkla ... Niye ole dedin yok mu hatirliyorum ole biseyler
oguzxw Üye berke690' Alıntı: Niye ole dedin yok mu hatirliyorum ole biseyler Genişletmek için tıkla ... orjinal klavye touchwiz tabanında çalışır yada birisi çakmasını yapar anca öyle
berke690' Alıntı: Niye ole dedin yok mu hatirliyorum ole biseyler Genişletmek için tıkla ... orjinal klavye touchwiz tabanında çalışır yada birisi çakmasını yapar anca öyle
berke690 Üye oguzxw' Alıntı: orjinal klavye touchwiz tabanında çalışır yada birisi çakmasını yapar anca öyle Genişletmek için tıkla ... Yaaa dedim hatirliyorum diye iste
oguzxw' Alıntı: orjinal klavye touchwiz tabanında çalışır yada birisi çakmasını yapar anca öyle Genişletmek için tıkla ... Yaaa dedim hatirliyorum diye iste
oguzxw Üye berke690' Alıntı: Yaaa dedim hatirliyorum diye iste Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız bu olabilir galba
berke690' Alıntı: Yaaa dedim hatirliyorum diye iste Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız bu olabilir galba
sahin02 Üye Buyur kardeş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız system app at aynı şekilde lib dosyası da öyle tel rootlu olmalıdır
Buyur kardeş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız system app at aynı şekilde lib dosyası da öyle tel rootlu olmalıdır
oguzxw Üye sahin02' Alıntı: Buyur kardeş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız system app at aynı şekilde lib dosyası da öyle tel rootlu olmalıdır Genişletmek için tıkla ... cm10.1 4.2.2 de çalışırmı ?
sahin02' Alıntı: Buyur kardeş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız system app at aynı şekilde lib dosyası da öyle tel rootlu olmalıdır Genişletmek için tıkla ... cm10.1 4.2.2 de çalışırmı ?
sahin02 Üye oguzxw' Alıntı: cm10.1 4.2.2 de çalışırmı ? Genişletmek için tıkla ... Apk zaten çalışır dene bir System app içine atacaksın aynı şekilde lib dosyası da lib taşıyacaksın
oguzxw' Alıntı: cm10.1 4.2.2 de çalışırmı ? Genişletmek için tıkla ... Apk zaten çalışır dene bir System app içine atacaksın aynı şekilde lib dosyası da lib taşıyacaksın
berke690 Üye sahin02' Alıntı: Buyur kardeş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız system app at aynı şekilde lib dosyası da öyle tel rootlu olmalıdır Genişletmek için tıkla ... Hocam neyle nasil aticam yapamadim
sahin02' Alıntı: Buyur kardeş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız system app at aynı şekilde lib dosyası da öyle tel rootlu olmalıdır Genişletmek için tıkla ... Hocam neyle nasil aticam yapamadim
sahin02 Üye berke690' Alıntı: Hocam neyle nasil aticam yapamadim Genişletmek için tıkla ... Dosyayı indir zipten çıkar. Gerisini aynı önceki mesajda belirttim şekilde yap
berke690' Alıntı: Hocam neyle nasil aticam yapamadim Genişletmek için tıkla ... Dosyayı indir zipten çıkar. Gerisini aynı önceki mesajda belirttim şekilde yap
berke690 Üye sahin02' Alıntı: Dosyayı indir zipten çıkar. Gerisini aynı önceki mesajda belirttim şekilde yap Genişletmek için tıkla ... Dosya yoneticisi systeme girdigimde app ve lips cikmiyo bi tane degisik isimli dosya cikiyo aticak yer yok
sahin02' Alıntı: Dosyayı indir zipten çıkar. Gerisini aynı önceki mesajda belirttim şekilde yap Genişletmek için tıkla ... Dosya yoneticisi systeme girdigimde app ve lips cikmiyo bi tane degisik isimli dosya cikiyo aticak yer yok
sahin02 Üye baskahmet' Alıntı: Kardeşim rom daha 1 saat önce paylaşılmış nası deneyeyim Ayrıca romun linki çalışmıyor. Düzeltsinler deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link düzeldi
baskahmet' Alıntı: Kardeşim rom daha 1 saat önce paylaşılmış nası deneyeyim Ayrıca romun linki çalışmıyor. Düzeltsinler deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link düzeldi
baskahmet Üye sahin02' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link düzeldi Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama telden bi türlü inmedi
sahin02' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link düzeldi Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama telden bi türlü inmedi
sahin02 Üye sahin02' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link düzeldi Genişletmek için tıkla ... Ahmet bir sor bakalım 9190 yüklenir mi bn yorum yapamıyorum
sahin02' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız link düzeldi Genişletmek için tıkla ... Ahmet bir sor bakalım 9190 yüklenir mi bn yorum yapamıyorum
sahin02 Üye baskahmet' Alıntı: Biliyorum ama telden bi türlü inmedi Genişletmek için tıkla ... Adm ye kopyala linki ordan iner
baskahmet' Alıntı: Biliyorum ama telden bi türlü inmedi Genişletmek için tıkla ... Adm ye kopyala linki ordan iner
baskahmet Üye sahin02' Alıntı: Adm ye kopyala linki ordan iner Genişletmek için tıkla ... İniyor tamamdr
sahin02 Üye baskahmet' Alıntı: İniyor tamamdr Genişletmek için tıkla ... Tamam bir dene bakalım görüşlerini bildir bizde yükleyelim [emoji106] [emoji106]
baskahmet' Alıntı: İniyor tamamdr Genişletmek için tıkla ... Tamam bir dene bakalım görüşlerini bildir bizde yükleyelim [emoji106] [emoji106]
oguzxw Üye baskahmet' Alıntı: İniyor tamamdr Genişletmek için tıkla ... dokunmatige bak ilk bak ne kadar nefret ediyorsun bu konuyu açmamdan biliyorsun ama benim için bi dene
baskahmet' Alıntı: İniyor tamamdr Genişletmek için tıkla ... dokunmatige bak ilk bak ne kadar nefret ediyorsun bu konuyu açmamdan biliyorsun ama benim için bi dene