oguzxw
Üye
G2 olabilir g3 çok ısınıyor zatenCm 12.1,deyim ben ama Galeri Dosyalarim Kamera klavye hepsi vs hepsi baska benim sikayetim cm 12 de ayarlar bolumu hep ayni kamera galeri ve dosyalarim bolumu idi onlari degistirdim olay bitti. Sarza gelince ben cok gorusme yapiyorum disari cikacagim zaman sarza koyup cikiyorum yani hic denemedim sarz ne kadar gider vs diye
Kardesim senin fikrin tabikide s4 minin varken s5 mini alman cokta mantikli gelmedi bana s5 mini civarinda olan g2 hatta g3 u arastir derim ben.
Bilmiyorum bugun markette incelicem bakıcam o dokunmatik sorunu onda olmuyorsa galba alıcam artık
G2 ile s4 mini ye ustune 300-400 isterler s5 miniye en fazla 100 150 napcami sasirdimKenarları güzel değil ama telefon iyi fiyatida uygun alınabilir
G2 ile s4 mini ye ustune 300-400 isterler s5 miniye en fazla 100 150 napcami sasirdim
S5 mini ile en iyi seçim olur sonra s6 mini ile takasG2 fiyatı 1300 civarı en az 800-900 koyman gerekir S4 minide en fazla 400-450 eder.
Sonra pisman olmadaS5 mini ile en iyi seçim olur sonra s6 mini ile takas
Ayarlsri temalar ile degistirebilirsin abiCm 12.1,deyim ben ama Galeri Dosyalarim Kamera klavye hepsi vs hepsi baska benim sikayetim cm 12 de ayarlar bolumu hep ayni kamera galeri ve dosyalarim bolumu idi onlari degistirdim olay bitti. Sarza gelince ben cok gorusme yapiyorum disari cikacagim zaman sarza koyup cikiyorum yani hic denemedim sarz ne kadar gider vs diye
Kardesim senin fikrin tabikide s4 minin varken s5 mini alman cokta mantikli gelmedi bana s5 mini civarinda olan g2 hatta g3 u arastir derim ben.
Arkadaşımda Gördüm Kullandım Pişman Olmam YaniSonra pisman olmada
Ayarlarin renginden bahsetmiyorum genel olarak ayarlari cok kotu cm nin sekmeli yapabilirler ve tablolu cok zor degil ama yillarca ayni ve tekefondaki en onemli hatta en cok kullandigimiz kisim o yuzden onem verilmesi gerekiyor diye dusunuyorum ama cm de boyle bir calisma yokAyarlsri temalar ile degistirebilirsin abi
S5 miniye rom da yok bu aradaArkadaşımda Gördüm Kullandım Pişman Olmam Yani
Aldımmı Yavaşlamicagı İçin Rom'a Gerek YokS5 miniye rom da yok bu arada
Ss alindiAldımmı Yavaşlamicagı İçin Rom'a Gerek Yok
EminmisinSs alindiayrica s4 minide hicbir romda yavaslamiyor ki
Youmobile gelcek diyor ama ben inanmiyorumEminmisinSen Bi Yerde Lolipop Gelcek Sonra Gelmicek Diyordun... S5 Miniyi Alayımda Bi Ondan Sonra Diceni Dersin
Benim arkadasta var root atmadi ve ram hep 990 ve fazlasinda root atsa ayrica bazi kullanmadigi uygulamalari silse belki rahatlar ama o sevmiyor root ve rom islerini ama telden cok sikayetci yavas ve agir diyor bil istedim.Aldımmı Yavaşlamicagı İçin Rom'a Gerek Yok
Ne Alcagımı ŞaşırdımBenim arkadasta var root atmadi ve ram hep 990 ve fazlasinda root atsa ayrica bazi kullanmadigi uygulamalari silse belki rahatlar ama o sevmiyor root ve rom islerini ama telden cok sikayetci yavas ve agir diyor bil istedim.
Abi 1 saattir romlarla ugrasiyorum yaBenim arkadasta var root atmadi ve ram hep 990 ve fazlasinda root atsa ayrica bazi kullanmadigi uygulamalari silse belki rahatlar ama o sevmiyor root ve rom islerini ama telden cok sikayetci yavas ve agir diyor bil istedim.
Bişey Yapmadan Güncellicen Olm O Zaten Kendisi Yapıyordu... S5 Romdamı Kalcan ArtıkAbi 1 saattir romlarla ugrasiyorum ya
Cm12 guncelledim telefonu actim sistem arayuzu durdu dedi hep islem yapamadim
S5 v2. 5 yukledim bende bi bilgin varmi
Wipe cache yapip cm12 yi guncellemistim
Yok iste oto guncellemedi restart atti bende bi ise giristim isin icinden cikamadimBişey Yapmadan Güncellicen Olm O Zaten Kendisi Yapıyordu... S5 Romdamı Kalcan Artık
CM Geç Direk Bi Tane Rom Var Stock Modifiyeli Ona Çok Hızlı Diyorlar 9190'a Gelicek Yakında Onu YüklersinYok iste oto guncellemedi restart atti bende bi ise giristim isin icinden cikamadim
Bi bilgim yok iyi giderse kaliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?