Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi bide uygulamalara root izni veremiyorum super su ya giriyorum kod guncellenmeli diyor guncelle diyorum sureklı guncellenemedi diyor ne yapmam lazım guncellemek için?
TesekkurlerAyarlar/telefon hakkina/derleme numarasi 7 kere tikla gelistirici secenekleri acilacak.
Gelistirici seceneklerine gir ve root erisimini aç.
Supersuya gerek kalmayabilir.
Olmazsa linkten supersu indirip flasla tekrar
https://www.maxicep.com/forum/attachments/betasupersu248-zip.196605/
Tesekkurler
Hangisini uyguladin.[/QUOTEgelistirici modundan hallettim bide hangoutsu kaldir diyince sisteme zarar verebilir tarzi bi uyari aldim falan ama kaldirdim bi ara kendine gelmedi telefon sonra duzeldi bu google apps ile gelenleri kaldirmak sakincali mi?
Şimdi bende note 2 var ve cynagonemode 12 yüklü tcwm yüklü bende bunu yükleyebilir miyim hocam
Bahadır abi hangi sürümdesin 5. 0. 2 mi 5. 1. 1 mi ben cm ye geçicem s5 rom 5. Gününde kasmaya başladı ve önerebileceğin kamera uygulaması var mı.
Teşekkürler bahadır abi
Birazdan Cm12.1 Kurucam@oguzwx durumun ne hangi romdasın
Bilgilendirirsin bizi ben daha s5 v4 deyimBirazdan Cm12.1 Kurucam
5.0.2 den iyi sorunsuz hızlı geliceksen gel ama dokunmatik sorunu devam ediyor stablenin build.propu attım telefon açılmadı neyse artık offical lolipopla bu sorun düzelir umarımBilgilendirirsin bizi ben daha s5 v4 deyim
S5 v4 de iyiyim ben eyv5.0.2 den iyi sorunsuz hızlı geliceksen gel ama dokunmatik sorunu devam ediyor stablenin build.propu attım telefon açılmadı neyse artık offical lolipopla bu sorun düzelir umarım
5.0.2 den iyi sorunsuz hızlı geliceksen gel ama dokunmatik sorunu devam ediyor stablenin build.propu attım telefon açılmadı neyse artık offical lolipopla bu sorun düzelir umarım
5 gön öldü kösöyör röm .sS5 v4 de iyiyim ben eyv
çift elle dokunmatige bi süre basınca deliriyor bu sorun 4.2.2 de olmuyor kitkat ta başlıyor ve cm kitkatın build.propunu kullanıyor kanımca bu build.propta bir kod dokunmatigi bozuyorDokunmatik sorunu nedir?
Ekran dokunmalarinizi algilamiyor mu?
5 gön öldü kösöyör röm .s
çift elle dokunmatige bi süre basınca deliriyor bu sorun 4.2.2 de olmuyor kitkat ta başlıyor ve cm kitkatın build.propunu kullanıyor kanımca bu build.propta bir kod dokunmatigi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?