ParTaa Üye Bahadir_fb' Alıntı: Konuda verdiğim supersu dosyasını yukledınız mi? Genişletmek için tıkla ... Aynen en son onu denedim düzeldi teşekkür ederim
Bahadir_fb' Alıntı: Konuda verdiğim supersu dosyasını yukledınız mi? Genişletmek için tıkla ... Aynen en son onu denedim düzeldi teşekkür ederim
metilus Üye berke690' Alıntı: Wipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum Genişletmek için tıkla ... Bende simdi cwm var philip tpuch ustune nasil kurrarim.
berke690' Alıntı: Wipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum Genişletmek için tıkla ... Bende simdi cwm var philip tpuch ustune nasil kurrarim.
baskahmet Üye metilus' Alıntı: Bende simdi cwm var philip tpuch ustune nasil kurrarim. Genişletmek için tıkla ... Odinden flashla
metilus' Alıntı: Bende simdi cwm var philip tpuch ustune nasil kurrarim. Genişletmek için tıkla ... Odinden flashla
metilus Üye berke690' Alıntı: Wipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum Genişletmek için tıkla ... Bende simdi cwm var philip tpuch u baskahmet' Alıntı: Odinden flashla Genişletmek için tıkla ... Bu odin olaylarini hic sevmiyom stock at falan tele bisey olucak diye elim ayagim titriyo amk
berke690' Alıntı: Wipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum Genişletmek için tıkla ... Bende simdi cwm var philip tpuch u baskahmet' Alıntı: Odinden flashla Genişletmek için tıkla ... Bu odin olaylarini hic sevmiyom stock at falan tele bisey olucak diye elim ayagim titriyo amk
baskahmet Üye metilus' Alıntı: Bende simdi cwm var philip tpuch u Bu odin olaylarini hic sevmiyom stock at falan tele bisey olucak diye elim ayagim titriyo amk Genişletmek için tıkla ... Dogru duzgun konuş! Forum ortamindasin Odinden recovery dosyasini flashlaman lazim
metilus' Alıntı: Bende simdi cwm var philip tpuch u Bu odin olaylarini hic sevmiyom stock at falan tele bisey olucak diye elim ayagim titriyo amk Genişletmek için tıkla ... Dogru duzgun konuş! Forum ortamindasin Odinden recovery dosyasini flashlaman lazim
metilus Üye baskahmet' Alıntı: Dogru duzgun konuş! Forum ortamindasin Odinden recovery dosyasini flashlaman lazim Genişletmek için tıkla ... Oyle deme korkuyom yaa. Sonra babam parca pincik etcek tele birsey olursa . Sence deniyimmi cwm 6.45 ten cm 12 nin yenisini atmayi
baskahmet' Alıntı: Dogru duzgun konuş! Forum ortamindasin Odinden recovery dosyasini flashlaman lazim Genişletmek için tıkla ... Oyle deme korkuyom yaa. Sonra babam parca pincik etcek tele birsey olursa . Sence deniyimmi cwm 6.45 ten cm 12 nin yenisini atmayi
baskahmet Üye metilus' Alıntı: Oyle deme korkuyom yaa. Sonra babam parca pincik etcek tele birsey olursa . Sence deniyimmi cwm 6.45 ten cm 12 nin yenisini atmayi Genişletmek için tıkla ... Atabilirsin neden kurmuyorsun ki
metilus' Alıntı: Oyle deme korkuyom yaa. Sonra babam parca pincik etcek tele birsey olursa . Sence deniyimmi cwm 6.45 ten cm 12 nin yenisini atmayi Genişletmek için tıkla ... Atabilirsin neden kurmuyorsun ki
ParTaa Üye Son güncelleme de baya değişiklik var galiba beytullah6767' Alıntı: Romun son hali nasıl kurucamda yorumlarınızı alalım Genişletmek için tıkla ... İndir wipe cache yap ve yükle
Son güncelleme de baya değişiklik var galiba beytullah6767' Alıntı: Romun son hali nasıl kurucamda yorumlarınızı alalım Genişletmek için tıkla ... İndir wipe cache yap ve yükle
beytullah6767 Üye ParTaa' Alıntı: Son güncelleme de baya değişiklik var galiba İndir wipe cache yap ve yükle Genişletmek için tıkla ... Nasil kurulacağını sormadım yanlış anladın galiba
ParTaa' Alıntı: Son güncelleme de baya değişiklik var galiba İndir wipe cache yap ve yükle Genişletmek için tıkla ... Nasil kurulacağını sormadım yanlış anladın galiba
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi beytullah6767' Alıntı: Nasil kurulacağını sormadım yanlış anladın galiba Genişletmek için tıkla ... Gözle görülür bir şey yok ama durumu iyi
beytullah6767' Alıntı: Nasil kurulacağını sormadım yanlış anladın galiba Genişletmek için tıkla ... Gözle görülür bir şey yok ama durumu iyi
ParTaa Üye Aynen yanlış anlamışım değişikler kısmında bıssuru değişiklik var paket kullandigim için indirmeye değer mi acaba
Aynen yanlış anlamışım değişikler kısmında bıssuru değişiklik var paket kullandigim için indirmeye değer mi acaba
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: cm12 romunu kullanan varmı hala Genişletmek için tıkla ... Ben kullanıyordum 2 gun once stock dondum Yine cm12 çok iyi tavsiye ederim
Ultraslan8' Alıntı: cm12 romunu kullanan varmı hala Genişletmek için tıkla ... Ben kullanıyordum 2 gun once stock dondum Yine cm12 çok iyi tavsiye ederim
Ultraslan8 Üye baskahmet' Alıntı: Ben kullanıyordum 2 gun once stock dondum Yine cm12 çok iyi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Tamam bende dusunuyorum
baskahmet' Alıntı: Ben kullanıyordum 2 gun once stock dondum Yine cm12 çok iyi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Tamam bende dusunuyorum
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: Sarj durumu nasilki Genişletmek için tıkla ... Sarj stockta da ayni cm12 de de ayni Full oyun oynarsam 3 saat ekran suresi Normal kullanirsam 4-5 saat ekran suresi
Ultraslan8' Alıntı: Sarj durumu nasilki Genişletmek için tıkla ... Sarj stockta da ayni cm12 de de ayni Full oyun oynarsam 3 saat ekran suresi Normal kullanirsam 4-5 saat ekran suresi
Ultraslan8 Üye baskahmet' Alıntı: Sarj stockta da ayni cm12 de de ayni fu ll oyun oynarsam 3 saat ekran suresi Normal kullanirsam 4-5 saat ekran suresi Genişletmek için tıkla ... Tamam tesekkurler
baskahmet' Alıntı: Sarj stockta da ayni cm12 de de ayni fu ll oyun oynarsam 3 saat ekran suresi Normal kullanirsam 4-5 saat ekran suresi Genişletmek için tıkla ... Tamam tesekkurler
baskahmet Üye berke690' Alıntı: Sanal tuslari acabiliyir muyuz? Genişletmek için tıkla ... Evet build prop kodu var
berke690' Alıntı: Sanal tuslari acabiliyir muyuz? Genişletmek için tıkla ... Evet build prop kodu var