Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeCM12.1 Kullananlar Bakarmısınız
Sponsorlu Bağlantılar
teknolojibaronu
Üye
Konu Sahibi
CM12.1 Kullananlar Bakarmısınız
Dostlar ben NOTE 3'te CM12 kullanıyorum. Hücresel ağda biraz fazla ısınma disinda hiçbir sikintisi yok. Ram de şişme vs hiç olmadı. Şimdi CM12.1 çıkmış farklı cihaza sahip olsanızda sizdeki CM12.1 nasıl sirf 5.1 diye geçmeye değer mi?
ilyas_0177
Üye
o ısınma herkeste oluyor sorun değil
CM 12 ile mutluysan hic geçme arada fazla fark yok ufak tefek eklemeler dışında
mayıs 27 için ara verecekler ozamana kadar bekle
PriZm
Üye
Performans ve özellik açısından bir fark yok. Materyal arayüz daha güncellenmiş ve kullanıcının farketmeyeceği 10.000 den fazla fix var. Note 2 de kullanıyorum.
Hodor
Üye
akıyor makıyo dediler benim s4 e tramcanjia cm 12.1 kurdum ama genede lumiyalar gibi akıcı deyil.
Performans ve özellik açısından bir fark yok. Materyal arayüz daha güncellenmiş ve kullanıcının farketmeyeceği 10.000 den fazla fix var. Note 2 de kullanıyorum.
Djmax81'de Note 4'e geçmiş. 1-2 dev vardı önce Dr.Ketan sonra halaskz ve şimdi de djmax81. Kaldı geriye flashka07 oda geçti mi bizim iş bitmiştir. Kalan geliştiriciler pekaka ve SAMSUNG.