Yardım CM11 kurdum ama eski haline (Backup) dönüş yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

folfol322

folfol322

Üye
    Konu Sahibi
CM11 kurdum ama eski haline (Backup) dönüş yapamıyorum
evet başlıkta oldukça açıktır, CM11 i kurdum fakat ne hikmetse CWM backup dosyasını görmüyo çok sinir bozucu bi durum :P gerçekten yardım lazım, ne yapmalıyım? bi fikri olan var mı?
 


xpaede

xpaede

Üye
Yaptığınız işlemleri daha açık hali ile yazarsanız probleminizi çözmenize yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
 
folfol322

folfol322

Üye
    Konu Sahibi
eh.. kusura bakmayın işim yüzünden biraz geç yazıyorum, doğrusu yetişemiyorum da :\

CM11 Rom kurmuştum telefonuma (4.4.2)
Clockwork Mod vs.. gerekenler yapıldıktan sonra yaptım tabii, fakat telefonu başlatırken Clockwork Mod'a girip Restore SD Card dediğimde eski Rom'un yedeğini bulmuyordu. İyi ki yedeklemişim, hafıza kartına 1.3 GB 'lık bir backup atmıştı ve farklı bir yere de extra olarak kaydettim.

Yukarıdaki sorunumun cevabını buldum, ne hikmetse daha önce wipe data ve wipe cache yaptıktan sonra silinmeyen backup dosyaları, telefonu eski haline getirmeye çalıştığımda silinmiş. Yalnız yine başka bir sorunla karşı karşıya kaldım şimdi.
Telefonumun dahili hafızası aşırı doldu ve neyi boşaltmam gerektiğini bilmiyorum. Daha önce, yani CM11'den önce böyle bir doluluk söz konusu değildi, CM11'i kurdum, factory reset vs.. yaptıktan sonra tekrar backup'a döndüm ve hafıza doldu. Telefon medya taraması yaparken bile çok uzun süre beklemeye başladı.

Eğer bilginiz varsa, telefonun işletim sisteminde dahili olarak bulunması gereken / silinmemesi gereken ya da silebileceğim dosyaları belirtebilirseniz şu anki durumda çok daha işime yarar.


-----------------


Ayrıca yukarıdaki sorun için kısa bir not;

(Benim gibi deneme tecrübesiyle zaman kaybetmek istemeyen arkadaşlar için :P) (Belki biraz safça olabilir ama bilmiyodum şimdi :D )

Backup dosyasını hafıza kartınıza da yedekleyin, hatta mümkünse PC'ye de.
Hiç farketmeden siliniyor, ayrıca Rom Manager programı da yüklü olmalı :P sonradan sıkıntı çıkarıyo kerata :D
 
xpaede

xpaede

Üye
CM11 de zaten normal stock romlara göre çok daha az sayıda uygulama var, size tavsiyem bu normal olmayan durumu aşmak için wipe data yapmanızdır.
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Cevap
0
Görüntüleme
519
Cevap
0
Görüntüleme
753
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
369
Eren Değerli


Üst Alt