Pil durumu cm 11 'e göre nasıl ben cm11 ve cm 12 de pil kullanımı su gibi gidiyor diye stock rom'a döndüm eğer cm12 de cm11 gibiyse hiç yüklemeyin derim 1 gün bile dayanmıyordu
ßy-K@@N hocam şarj süresi 1 günü geçiyor mu daha mı az cm 12 de ? ya da cm 11 e gelen güncellemeler uzatmış mı bilginiz var mı acaba ?ona göre tekrar yüklemeyi düşünüyorum
ßy-K@@N hocam şarj süresi 1 günü geçiyor mu daha mı az cm 12 de ? ya da cm 11 e gelen güncellemeler uzatmış mı bilginiz var mı acaba ?ona göre tekrar yüklemeyi düşünüyorum
Cm12 de beklemede 2 günü geçiyor. CM11 e güncelleme 26.01.2015 tarihindi geldi. 29.01.015 tarihinde yine CM12 güncelleme geldi NovaFusion çok kararsız, plansız is yapiyor.
Güncelleme gelmişde linkde problem mi var indiremedim bir türlü 100 mb dolduktan sonra inmiyor
Abi nova 'da Odin modunda indiremiyorum recovery indiriyor da bende mi problem var sitede mi anlamadım ?
Stabil yazmasına bakmayın arkadaşlar usb bağlantısı ve video kaydı (vivavideo programı hariç) çalışmıyor. Bazı telefonlarda müzik çalar hata veriyormuş.