cm 2008 3rd ekselans6767 farkıyla baqq!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
cm 2008 3rd ekselans6767 farkıyla baqq!

****************UMD_TEAM***EKSELANS6767*****************

NASILIMM GÜZEL OLMUŞ MU MAXİCEP AİLESİ

Tepkiler: BktsBcr ve ibrahim539
eline konluna saglık kardfeş başarılarını devamını dilerim

Konu Sahibi
sağol kardeşim senden de bişiler bekleriz

ege2

Üye
6300 da calisan hangisi ekran 240 320

boa1992

Üye
sağol kardeş paylaşımın için

Konu Sahibi
6300 da calisan hangisi ekran 240 320

arkadaşım valla bilemicem yhaw bende yabancı siteden buldum baktım maxicepte yok ekledim . istersen hepsini dene biri tutar belki.şansın varsa zaten 5mb bişi bu sayade 6300 olanlarda bilgilenir.

eline sağlık güzel olmuş teşekkürler

Konu Sahibi
herkze teşeküür ederim nserisi olanlar için yine tema koydum s9.1 versiyonlar için s9.1 temaları içirisinde arkadaşlar burdan bildiriyim

eyypshmc

Üye
ben kaç kere denedim linkler çalışmadı

Konu Sahibi
arkadşaım bende direk inio şimdi test ettim sorun yokk

rsxlmz

Üye
bi cok tele uyumlu versiyonları yuklemişsin ama samsungcuları unutmuşsun bizim başımız kelmi en kısa zamanda samsuung u600 içinde bekliyoruz sitede buldum ama onlar hatalı cıktı

Konu Sahibi
bi cok tele uyumlu versiyonları yuklemişsin ama samsungcuları unutmuşsun bizim başımız kelmi en kısa zamanda samsuung u600 içinde bekliyoruz sitede buldum ama onlar hatalı cıktı

arkadaşım bende nokia n73 warda ondan ötürü koydum ama bulursam koyarım hafta sonuna kadar bak bulursam burda olur ok

--------------- Ekleme ---------------

aga senn tele göre bulamadım ama senn telin ekran boyutu 240x320 olduğundan dolayı sen n73 olanlısını indir dene tutarsa şanslısındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...