Motorola Atrix 4G Cm 10.1(android 4.2) For Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ayrıca başka tema istersen google playdan cm10.1 theme diye aratabilirsin :D hoşuna giden temayı bulup indirip kullanabilirsin ücretli olanlarıda blackmartdan bulabilirsiniz

dirimg

Üye
deneyelim bakalım belki oradan çalışan bulurum. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Nasıl yaparım Ramfix yukley ce olur mu brde sana vıdeo göstermstm ya temayıfalan o şekıl istyrm yardım et :)
antutu puanini yukseltsen sana bi yarari olmaz :-D

bosuna yani :-P
istediğin temayica yukarda llink verdim ordan indir bence benimki daha guzel :-P

dirimg

Üye
tema dan sonrada bi mod linki attim yukari çik bak

dosyayi indir sonra recoveryden yukle
Bugun yukledim tesekkurler. Ana ekranda oldu istedigim ama bazi yerlerde, mesela bunu yazarkenki ekranda zemin açık gri gibi. Problem degil oda.

Kaldirmanin bi yolu var mi ilerde sıkılırsak diye soruyorum.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bugun yukledim tesekkurler. Ana ekranda oldu istedigim ama bazi yerlerde, mesela bunu yazarkenki ekranda zemin açık gri gibi. Problem degil oda.

Kaldirmanin bi yolu var mi ilerde sıkılırsak diye soruyorum.
ben bulamadim
sanirim yok
ana ekran ve kilit ekraninda cok güzel gozukuyo diye kullaniyorum :-D

• Beğen
Tepkiler: dirimg
sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Bu romu kurdum ama iki gündür şöyle bir problem var google playden brsey indirirken indir diyorum indiriliyor yazıyr ama ındırmyr oyle kalıyor neden acaba ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Temiz kurulummu

Crushen

Crushen

Üye
Arkadaşlar xda da yeni kernel cikmiş bi bakarsaniz

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Göremedim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bu adam yine mi hastalandı ya 14 gün oldu ses yok :-(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Oluyo bişeyler ama bakalım

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

borhan27

Üye
Herkese iyi günler iyi geceler arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Rom atma konusunda bir sıkıntım oldu. Yardımlarınızı rica edecektim.
Atrix MB860 kullanıyorum. Telefonuma Rom atacaktım. Bahsettiğiniz gibi 11.12.2013 tarihli romu, 17 Şubat tarihli kerneli ve 07.12.2013 tarihli Gapps'ı yükledim. Defalarca yapmama rağmen Wifi çalışmıyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Önce rom sonra gapps sonra kernel kurcan ve hepsini bi kerede kurcan full wipe yapman gerek ilk

borhan27

Üye
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Aynısını denedim. Ama sorun yine aynı. Son 1 haftadır denemediğim rom, gapps kalmadı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt